به گزارش شفاآنلاین،داوود رحمانی، مسئول بهداشت رزمی نیروی انتظامی درباره رسیدگی به مجروحان ترومایی در حوزه کاری خود گفت: نیروی انتظامی شامل هشت بیمارستان است که زیر مجموعه ما هستند و آن چیزی که برای ما مهم است این است که مجروح ترومایی را چگونه به بیمارستان برسانیم و در اختیار پزشکان متخصص قرار دهیم؛ یعنی نقش امداد و انتقال در اینجا مشخص میشود.
وی ادامه داد: وجود تجهیزاتی مانند خودروی آمبولانس مجهز، تجهیزات جانبی آمبولانس و پرستاران خبره که بتوانند یک مجروح را مدیریت کنند و در شرایط آنی تحویل اورژانس بیمارستان بدهند بسیار متفاوت شده است.
رحمانی، با بیان اینکه علم در جهان رو به رشد است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست و ما در ناجا اقدامات خوبی را در حوزه تروما انجام دادهایم، افزود: تجهیز آمبولانسها، استفاده از آمبولانس هوایی و سایر تجهیزات و آموزشهای ضمن خدمت کارکنان پرستاری از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: تروما جزو چهارمین علت مرگ و میر در کشور است و اورژانسهای بیمارستان ما مستثنی از این موضوع نیستند، پس نیازمند تجهیزات بیشتر هستیم، به ویژه وجود متخصصان طب اورژانس و فوق تخصصهای طب اورژانس که بتوانند جراحی انجام دهند.
مسئول بهداشت رزمی نیروی انتظامی با اشاره به اینکه در حال حاضر در ایران متخصصان طب اورژانس که جراحی کنند وجود ندارد، گفت: در سایر کشورها این نوع متخصصان وجود دارند، این موضوع باید توسط وزارت بهداشت تدوین و برنامهریزی شود و متخصصان طب اورژانس بتوانند اعمال جراحی نجات بخش را در اورژانس انجام دهند.
این پرستار تاکید کرد: انواع خونریزیهای وسیع شکمی و سایر دستگاههای گوارشی که نیاز است تا به شکل اورژانسی شکم باز و بسته شود از جمله این موارد هستند.