کد خبر: ۱۳۴۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۶:۴۵ - ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 19
ترشی کلم قرمز از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
شفا آنلاین:این ترشی خوشمزه، ترد و خوش رنگ یکی از ساده ترین ترشی هاست. آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار غذاهای خود لذت ببرید.

به گزارش شفا آنلاین:ترشی کلم قرمز از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این ترشی خوشمزه، ترد و خوش رنگ یکی از ساده ترین ترشی هاست. آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار غذاهای خود لذت ببرید.
 
 مواد لازم:
 
  •    کلم قرمز به میزان لازم
  •    سرکه  به میزان لازم



طرز تهیه:
 
1-شیشه را از کلم خرد شده پر کنید.
 
2- بعد ظرف را کاملا با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید.
 
3-ترشی را در محلی خنک (ترجیحا در یخچال) قرار دهید. تقریبا حدود ۳ روز زمان می برد تا ترشی آماده شود.
 
4-بعد از استفاده آن را در یخچال نگه دارید.
 
نکات:

1- برگ های کلم را از هم جدا کرده و تمیز بشویید. آن ها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند و بعد خرد کنید.

2- میزان های این دستور بستگی به ظرفی که برای تهیه ترشی استفاده می کنید دارند.

3-ترجیحا از ظروف شیشه ای که در آن ها به خوبی بسته می شود و هوا نمی کشند، استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید، کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: