استاندارد یک ویژگی قابل قبول است که به مصرف کننده این اطمینان را می دهد که از یک ماده غذایی سالم استفاده کند.
شفا آنلاین:فرآوردههای
سوسیس و کالباس توسط سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو بررسی و
کنترل میشود و تمام افزودنیها و مواد غیر مجاز آن تحت کنترل است.
به گزارش شفا آنلاین،نیره پیروزبخت رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: استاندارد یک ویژگی قابل قبول است که به مصرف کننده این اطمینان را می دهد که از یک ماده غذایی سالم استفاده کند.
وی
اظهارداشت: موارد و محصولات مشمول مقررات استاندارد اجباری، دارای این
علامت هستند و علامت استاندارد نشانه مرغوبیت و اطمینان مردم برای استفاده
از یک کالا است.
رییس سازمان ملی استاندارد بیان
کرد: میزان استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده و حدود آن تحت کنترل
سازمان استاندارد ملی است و درصورتی که یک ماده غذایی دارای افزودنی و
علامت استاندارد باشد، نشانه بی خطر بودن آن است.
پیروزبخت
تصریح کرد: فرآورده های سوسیس و کالباس توسط سازمان ملی استاندارد و
سازمان غذا و دارو بررسی وکنترل می شود و تمام افزودنی ها و مواد غیر مجاز
آن تحت کنترل است.
وی اشاره کرد: بحث استاندارد و
علامت استاندارد موضوع مهمی است که مردم باید به آن توجه داشته باشند
همچنین در کنار آن توجه و کنترل افراد بر سبد غذایی خانواده حائز اهمیت
است.
رییس سازمان ملی استاندارد افزود: برای مثال
نمک تولید شده دارای علامت استاندارد است اما استفاده بی رویه از نمک می
تواند ضرر آفرین باشد بنابراین افراد باید در استفاده از روغن، نمک، قند و
فست فودها توجه لازم را داشته باشند.
پیروزبخت
یادآور شد: تمام مواد مضر توسط سازمان استاندارد، وزارت بهداشت و سازمان
غذا ودارو بررسی شده و اگر نوعی افزودنی یا مواد نگهدارنده خطرناک در یک
ماده غذایی استفاده شود، مجوز استاندارد به آن محصول تعلق نمی گیرد.