شفا آنلاین:کاری گوشت و نخود از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور
است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کاری لذیذ به سرعت
آماده می شد، ولی خیلی سالم تر از کاری های حاضری است. می توانید این خوراک
را به همراه برنج میل کنید.
- روغن زیتون به میزان لازم
- گوشت ۳۰۰ گرم
- دانه خردل ۱ قاشق چای خوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری
- پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۳ عدد
- سیر ۴ حبه
- زنجبیل ۱ تکه
- برگ کاری ۱۰ عدد
- نخود ۷۰۰ گرم
- عصاره مرغ ۱ عدد
- پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- شیر نارگیل ۲۰۰ گرم
- اسفناج ۲۰۰ گرم
- گشنیز ۱ دسته
طرز تهیه:
1- ۱
قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، تکه های
گوشت، دانه خردل، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و پودر کاری را به آن اضافه
کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، تا گوشت قهوه ای رنگ شود(هر از گاهی
مواد را هم بزنید).
2- پیاز، سیر، زنجبیل و برگ های کاری را به آن ها اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر، تا زمانی که مواد نرم شوند، بپزید.
3-نخود
پخته را به همراه ۲ پیمانه از آب گرم آن، عصاره مرغ و پوره گوجه فرنگی به
سایر مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید و بگذارید تا بجوشند.
4-
درب ظرف را بگذارید و کاری را برای یک ساعت و نیم با حرارت کم، تا زمانی
که گوشت نرم شود و سایر مواد به شکل سسی غلیظ درآید، بپزید. فراموش نکنید
که در میان پخت مواد را هر از گاهی هم بزنید.
5-شیر نارگیل و اسفناج را در قابلمه بریزید، مواد را هم بزنید و بگذارید تا دوباره بجوشد.
6-برگ
های کاری را از غذا خارج کنید، آن را بچشید و در صورت لزوم ادویه بیشتری
به آن اضافه کنید. برگ های گشنیز را روی کاری ریخته و آن را به همراه برنج
میل کنید
نکاتی در رابطه با تهیه ی کاری گوشت و نخود:
1- از گوشت بره استفاده کنید، آن را مکعبی خرد کنید.
2- از یک تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و آن ها را نازک ورقه ورقه کنید.
3- به جای برگ کاری می توانید از برگ بو استفاده کنید.
4- نخود را آب پز کنید.
5- برگ های اسفناج را تمیز بشویید و آن را درشت خرد کنید.