کم کم داریم به پایان آخرین ماه پاییز نزدیک میشیم. ننه سرما کم کم داره از راه میرسه و میخوایم با هم به استقبالش بریم. خوشحالم بار دیگر در این استقبال همراه شما هستم.
شفا آنلاین: کم کم داریم به پایان آخرین ماه پاییز نزدیک میشیم.
ننه سرما کم کم داره از راه میرسه و میخوایم با هم به استقبالش بریم.
خوشحالم بار دیگر در این استقبال همراه شما هستم.
به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم:- سیب زرد 2 عدد
- پرتقال و نارنگی (پوست کنده قطعه قطعه شده) 8 عدد
- سیب قرمز 2 عدد
- موز (پوست کنده و حلقه شده) 4 عدد
- انار (دانه شده) 1 ونیم پیمانه
- کیوی ( رسیده / پوست کنده و خرد شده) 4 عدد
چاشنی : - شکر (دانه ریز) 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه 3 قاشق غذاخوری
- دانه های خشخاش (یا تخم شربتی یا چیا) 2 قاشق چایخوری
- روغن گیاهی (هسته انگور/ کانولا / سبوس برنج / .. . . ..) 1/4 پیمانه
- روغن زیتون 1/4 پیمانه
- عسل 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
این سالاد خیلی ساده هستش.
میوه ها را خرد نموده کنار میگذاریم.
سس سالاد را آماده میکنیم.
روغن ها +شکر + آبلیموی تازه +عسل با همزن دستی یا برقی هم میزنیم.
در انتها دانه های خشخاش یا چیا تخم شربتی را اضافه نموده و مخلوط میکنیم.
سس اماده شده را به میوه ها اضافه میکنیم و با هم ترکیب مکینیم.
این سالاد خوش رنگ و خوشمزه میتونه گزینه خوبی برای یلدا باشه.
نکات:
حتما از آبلیموی تازه استفاده کنین.
ترکیب آناناس / انبه / گلابی و نارنگی هم بسیار عالی خواهد شد.
بجز موز و سیب سایر میوه هارو میتونین از قبل اماده کنین.