علاوه بر منابع دریایی که سرشار از امگا 3 هستند.این اسید چرب در مواد غذایی مانند گردو، کلزا، کانولا، بذر کتان و روغن بزرک نیز یافت می شوند ولی این محصولات ارزش تغذیه ای کمتری نسبت به منابع دریایی دارند.
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه گفت: مصرف چربی امگا 3 کمک شایانی در درمان اختلالات قلبی و عروقی می کند.
به گزارش شفا آنلاین،پیام فرحبخش متخصص تغذیه بیان
کرد: یکی از چربی های مفید و ضروری برای بدن چربی امگا 3 است.غذاهای
دریایی و به خصوص ماهی های چرب دریاهای سرد مانند سالمون یکی از مهم
ترین منابع غذایی برای تامین امگا 3 محسوب می شوند.
وی
با اشاره به اینکه امگا 3 موجود در منابع دریایی از 2 زنجیره
طولانی(دوکوزاهگزانوئیک اسید) DHA و (ایکوزاپنتانوئیک اسید) EPA تشکیل شده
است، اظهار داشت: از دیگر محصولات دریایی حاوی امگا 3 می توان به خرچنگ و
میگو اشاره کرد.
این
متخصص تغذیه عنوان کرد: علاوه بر منابع دریایی که سرشار از امگا 3
هستند.این اسید چرب در مواد غذایی مانند گردو، کلزا، کانولا، بذر کتان و
روغن بزرک نیز یافت می شوند ولی این محصولات ارزش تغذیه ای کمتری نسبت به
منابع دریایی دارند.
فرحبخش
یادآور شد: نسبت چربی امگا 3 به امگا 6 از 1 به 2 تا 1 به 3 متغیر
است.برای بهره گیری از خواص این اسید چرب رعایت این نسبت در رژیم غذایی
ضروری است.
وی
در خصوص تاثیرات مصرف امگا 3 بر سلامتی بدن افزود: این اسید چرب سبب کاهش
غلظت خون می شود و در پیشگیری از ببماری های قلبی و عروقی به خصوص سکته های
قلبی و مغزی نقش موثری ایفا می کند.همچنین استفاده از مواد غذایی حاوی
امگا 3 نیز منجر به کاهش تری گلیسرید می شود.
این متخصص تغذیه توصیه کرد: استفاده از مواد غذایی محتوی امگا 3 نیز تاثیر بسزایی در بهبود مبتلایان به افسردگی دارد.
فرحبخش یادآور شد: بیماری هایی مانند چربی خون، ناراحتی های پوستی و قلبی و عروقی از علایم کمبود امگا 3 محسوب می شوند.