کد خبر: ۱۳۳۲۹۸
تاریخ انتشار: ۰۳:۵۹ - ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 05
هنگامی که فرد به علت عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی بیمار می‌شود اشتها کاهش یافته یا فرد از مصرف برخی مواد غذایی اجتناب می‌کند.
شفا آنلاین: بر اساس نتایج حاصل از یک مطالعه، ترجیحات غذایی مرتبط با بیماری ممکن است با نوع عفونت و نوع رژیم غذایی مورد نیاز بدن برای مقابله با عفونت مرتبط باشد. همچنین نتایج این مطالعه نشان دهنده یک منشاء بیولوژیکی برای برخی ترجیحات غذایی در طول دوره بیماری است.


به گزارش شفا آنلاین:چندین دهه است که محققان اثر برخی رفتارها را مانند گرسنگی در زمان بیماری روی سیستم ایمنی و دوره بیماری بررسی می‌کنند. در مطالعه حاضر محققان اثر تغذیه را در موش‌های آلوده به ویروس یا باکتری بررسی کردند. هنگامی که حیوانات آلوده شدند دست از غذا خوردن کشیدند. هنگامی که محققان حیوانات را تغذیه کردند مشاهده کردند حیوانات مبتلا به عفونت ویروسی زنده ماندند اما حیوانات آلوده به باکتری تسلیم بیماری شدند.


به گفته محققان اثرات متفاوت تغذیه در عفونت‌های ویروسی و باکتریایی می‌تواند به علت تفاوت در پاسخ‌های ایمنی باشد. عفونت‌های ویروسی و باکتریایی سبب بروز انواع مختلف التهاب و آسیب بافتی می‌شوند. با توجه به نوع عفونت، تغذیه می‌تواند نقش مفید یا بازدارنده در توانایی بدن برای تحمل التهاب داشته باشد.
هنگام بروز عفونت ویروسی تغذیه گلوکز (قند) فراهم می‌کند. گلوکز ممکن است برای بقا لازم باشد. اما گرسنگی به تولید کتون (نوعی سوخت) منجر می‌شود و درنتیجه به حیوان در تحمل عفونت باکتریایی کمک می‌کند.
یافته‌های مطالعه حاضر می‌تواند به پزشکان در تغذیه بیماران مبتلا به عفونت‌های حاد در واحد مراقبت‌های ویژه کمک کند.سپید
منبع: Your Doctor

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: