کد خبر: ۱۳۳۲۲۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 03
مرز فعالیت بین متخصصان رشته های پزشکی همیشه یکی از موضوع های پرچالش بین پزشکان بوده است، به خصوص وقتی که پای عمل های جراحی چند میلیونی در میان باشد.
شفا آنلاین>سلامت>لیپوساکشن به عنوان یکی از روشهای تهاجمی درمان چاقی های مفرط بازار پر رونقی دارد. جراحان عمومی و جراحان زیبایی هر دو خواهان فعالیت در این عرصه پر مخاطره هستند اما برخی خطاهای جراحان عمومی در این عرصه موجب محدودیت فعالیت آنها در این زمینه شده است.

به گزارش شفا آنلاین، در حالی که لیپوساکشن به عنوان یکی از روشهای درمان چاقی برای افراد دارای توده بدنی بالای 40 و در مواردی بین 35 تا 40 برای افرادی که در خطر دیابت و بیماریهای اسکلتی و روماتولو‍‍ژی هستند، گروهی از پزشکان حتی غیر جراحان به منظور کسب سود این عمل پولساز برای افرادی که نباید تحت این عمل جراحی قرار بگیرند نیز این جراحی پر مخاطره را تجویز می‌کنند تا راه میانبری باشد برای درمان چاقی، البته میانبری که پر مخاطره و گاهی مرگ آور است.
مرز فعالیت بین متخصصان رشته های پزشکی همیشه یکی از موضوع های پرچالش بین پزشکان بوده است، به خصوص وقتی که پای عمل های جراحی چند میلیونی در میان باشد.
جراحان پلاستیک، بیشترین گروهی ازجامعه پزشکی هستند که دست به این عمل می زنند اما جراحان عمومی نیز خود را برای انجام این عمل تهاجمی محق می‌دانند و معتقدند، آنان نباید از این بازار پر سود، عقب بمانند.
مهدی هاشمی، متخصص جراحی عمومی از جمله این جراحان است که معتقد است«لیپوساکشن» تخصص حرفه‌ای جراحان عمومی و جزو تکنیک‌های جراحی است.
وی می گوید: متاسفانه امروزه جراحان پلاستیک سعی دارند با انحصارطلبی، جراحان عمومی را از فعالیت در این عرصه محروم کنند.
عضوهیات موسس انجمن جراحان عمومی با تاکید بر اینکه مبدع این روش در دنیا جراحان عمومی بوده‌اند، گفت: لیپوساکشن در ابتدا توسط پروفسور ایلوز فرانسوی ابداع و به جراحان پلاستیک آموزش داده شد البته بعد از مدتی جراحان پلاستیک آمریکا تلاش کردند این علم را به انحصار خود درآورند اما موفق نشدند.
وی تصریح کرد: در کشورهای آمریکایی و اروپایی انجمن جراحان عمومی زیبایی از انجمن جراحان پلاستیک به صورت مجزا به فعالیت می‌پردازد به گونه‌ای که جراحان عمومی هم به جراحی زیبایی می پردازند و جراحان پلاستیک به امور ترمیمی و زیبایی مشغول هستند اما متاسفانه این امر در کشور ما اجرایی نشده است.
وی افزود: اکنون جراحان عمومی شاهد تخریب ها و محکومیت‌های قضایی هستند که از سوی جراحان پلاستیک برای آنها آغاز شده است و از طرفی وزارت بهداشت نیز با صدور بخشنامه‌هایی فعالیت جراحان عمومی را محدود کرده است.
وی اظهارکرد: میزان خطاهای جراحان پلاستیک درانجام این عمل کم است اما متاسفانه جراحان پلاستیک درتلاش هستند با بزرگنمایی خطاهای ناچیز جراحان عمومی «لیپوساکشن» را به انحصار خود در بیاورند.
این متخصص جراحی عمومی تصریح کرد: متاسفانه این بزرگنمایی ها باعث صدور بخشنامه‌های محدود کننده فعالیت برای جراحان عمومی از سوی وزارت بهداشت شده است.
اکنون وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی باید با بیان آمار و بخشنامه های رسمی اعلام کند که میزان خطای جراحان عمومی در این زمینه چقدر است و چه گروهی برای انجام این نوع اعمال جراحی پر مخاطره اجازه فعالیت دارند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
habib
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
0
0
لیپو ساکشن فقط خروج چربیی از بدن نیست تا فرد به واسطه ان لاغر شود .اصولا این روش یک روش کاهش وزن نبست که توسط جراحان عمومی بشدت به واسطه ان تبلیغ میشود.انتخاب مریض یک اصل استکه توسط جراحان عمومی بخوبی انجتم نمیشود لذا عوارض بالا میرود
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: