کد خبر: ۱۳۳۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 03
رئیس انجمن داروسازان ایران هشدار داد:
رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: دولت باید به بلوغ بخش خصوصی اعتماد داشته باشد و اجازه دهد فعالان دارویی کشور هویت خصوصی خود را حفظ کرده و بر این اساس در برنامه ششم مسیری را ریل‌گذاری کند که در نهایت به کاهش تمایلات برخی مدیران دولتی برای تصاحب صندلی‌های مختلف ختم شود.

شفاآنلاین>جامعه پزشکی>رئیس انجمن داروسازان ایران خواستار تدوین قوانین فرابخشی در برنامه ششم توسعه جهت کاهش چند شغلی‌گری در حوزه دارو و کاهش تصدی‌گری دولت شد.

به گزارش شفاآنلاین،دکتر رهبر مژدهی آذر با اشاره به ضرورت خروج دولت از امور تصدی‌گری در حوزه دارویی کشور، گفت: برنامه ششم توسعه باید الزامات مقتضی برای کاهش تصدی‌گری دولت در تولید و توزیع  دارو و همچنین در بخش داروخانه‌داری را در نظر گیرد.

وی افزود: دولت باید به بلوغ بخش خصوصی اعتماد داشته باشد و اجازه دهد فعالان دارویی کشور هویت خصوصی خود را حفظ کرده و بر این اساس در برنامه ششم مسیری را ریل‌گذاری کند که در نهایت به کاهش تمایلات برخی مدیران دولتی برای تصاحب صندلی‌های مختلف ختم شود.

مژدهی آذر ادامه داد: در جریان ملاقات در یک محفل دوستانه با حضور همکار داروسازی که در کشور آلمان و در حاشیه شهر فرانکفورت سال‌ها مشغول داروخانه‌داری بود، متوجه شدم که این فرد بازنشسته شده و در نتیجه داروخانه را تعطیل کرده است؛ چرا که در غیر این صورت از دریافت حقوق بازنشستگی که مبلغ نسبتا خوبی هم بوده، محروم می‌شد. حال اینگونه مثال‌ها ذهن را متوجه کشور خودمان می‌کند؛ چرا که شاهدیم برخی همکاران علاوه بر حضور در هیئت‌ مدیره شرکت‌ها، مدیریت داروخانه را نیز یدک می‌کشند و در عین حال سهامدار شرکت‌های دارویی نیز هستند. این در حالیست که داروخانه هم دارند.

وی با بیان اینکه چند شغلی‌گری گریبانگیر برخی مدیران شده، گفت: شاید گفته شود که حقوق بازنشستگی کفاف هزینه‌های  مترتب بر زندگی افراد جامعه را نمی‌دهد و افراد به ناچار اقدام به کار در شرکت‌ها و مراکز دیگر می‌شوند. شاید این دلیل در مورد افرادی که با حداقل حقوق بازنشسته می‌شوند، صدق کند و اقدام به کار در یک شرکت دیگر بعد از بازنشستگی توجیه‌پذیر باشد، اما در اینجا بحث ما در مورد افرادی است که با دریافت حقوق‌های کلان و نسبتا بالا، عهده‌دار مسئولیت داروخانه (که یک موسسه پزشکی است) نیز هستند و در عین حال در هیئت مدیره سایر شرکت‌ها هم حضور دارند.

وی با بیان اینکه مسلما این چندشغلی‌گری‌ها موجب محروم شدن تعدادی زیادی از  متخصصان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از اشتغال شده، افزود: این روند به بیکاری در کشور دامن زده و در صورت ادامه این روند به کاهش انگیزه تحصیل دامن خواهد زد. بنابراین شایسته است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تدوین و تصویب  قوانینی، از چند شغلی‌گری جلوگیری کرده و زمینه را برای گسترش عدالت اجتماعی در جامعه اسلامی امروز ما آماده کنند.ایسنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: