قره قروت تغلیظ شده آب ماست و دوغ است، که این مواد را به صورت سنتی یا صنعتی جوشانده و ماده جامد باقی مانده را به عنوان قرهقروت مصرف میکنند.
شفا آانلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه گفت: قرهقروت که محصول آب ماست یا دوغ است حاوی مقادیر بسیار زیادی اسیدلاتیک است که برای بدن بسیار مضر است.
به گزارش شفا آنلاین،شهاب اولیایی متخصص تغذیه اظهار
داشت: قره قروت تغلیظ شده آب ماست و دوغ است، که این مواد را به صورت سنتی
یا صنعتی جوشانده و ماده جامد باقی مانده را به عنوان قرهقروت مصرف
میکنند.
وی بیان کرد: این ماده جامد باقی مانده
که بسیار ترش است حاوی مقادیر فراوانی از نوعی اسید به نام اسیدلاتیک است
که طعم ترش آن هم به خاطر وجود همین اسید است و برای بدن بسیار مضر است که
سبب ایجاد ضعف و بیحالی میشود.
این متخصص تغذیه
عنوان کرد: در حالت عادی PH طبیعی خون تقریبا حالت قلیایی دارد که با مصرف
این چنین مواد غذایی، اسیدیته خون بالا رفته و این خود سبب بروز بسیاری از
بیماریهاست.
اولیایی بیان کرد: اسیدی شدن خون
سبب ایجاد اختلالاتی در بدن میشود که بدن برای جلوگیری از بروز این
اختلالات یک سری اعمال جبرانی برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون و بازگشت آن
به حالت قلیایی انجام میدهد.
وی اظهار داشت: از
جمله اقداماتی که بدن برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون انجام میدهد،
برداشتن کلسیم از استخوانهای بدن است که این خود منجر به مشکلات متعددی از
جمله پوکی استخوان و پوسیدگی دندان و بسیاری مشکلات دیگر میشود.
این
متخصص تغذیه تاکید کرد: مشکلات ناشی از اسیدیته شدن خون تنها به پوکی
استخوان و مشکلات دندانی ختم نمیشود، بلکه مشکلات قلبی عروقی، مشکلات مغزی
از جمله ضعف حافظه و نیز مشکلات گوارشی و ناراحتیهای معده هم از عوارض
اسیدی شدن خون است.
اولیایی گفت: برخی افراد به
همراه قرهقروت نمک مصرف میکنند تا مقداری از ترشی آن کم کنند که این مصرف
نمک زیاد خود سبب افزایش فشار خون و نیز افزایش دفع کلسیم و در نهایت
تشدید پوکی استخوان میشود.
وی بیان کرد: معولا
در مراحل تولید قرهقروت به صورت سنتی معولا بهداشت رعایت نشده و مسائل و
مشکلات ناشی از عدم رعایت بهداشت همچون ورود انواع میکروبها به بدن هم بر
آن افزوده میشود.