در فصل سرما استفاده از دمنوش های گیاهی ضد آلرژی توصیه می شود.
شفا آنلاین:استفاده از دمنوش زنجبیل، دارچین، زعفران و چای کوهی برای افزایش گردش خون و گرمایش بدن در فصل سرما مناسب است.
به گزارش شفا آنلاین،یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی گفت: در فصل سرما استفاده از دمنوش های گیاهی ضد آلرژی توصیه می شود.
وی اظهار داشت: دمنوش ترکیبی مرزنجوش، آویشن و چای کوهی یک داروی ضد آلرژی، آنژین، میگرن و سینوزیت است.
حیدری
بیان کرد: یکی از بهترین دمنوش ها برای فصل پاییز که فصل خشکی هوا و
سرماخوردگی است، ترکیب آویشن و عسل می باشد و در افراد با سیستم ایمنی ضعیف
بسیار مفید است.
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد:
برای پیشگیری و درمان عفونت ریه مصرف دمنوش گیاه پولک، پونه،آویشن،
مرزنجوش و بابونه برای پاکسازی بدن از عفونت و ویروس بسیار موثر است.
وی تصریح کرد: دمنوش گل محمدی، گیاه دم اسب، زعفران و هل در فصل پاییز در تقویت سیستم ایمنی و مشکلات کلیوی موثر است.
حیدری افزود: مصرف دمنوش اکیناسه(سرخارگل)، بابونه و چای کوهی برای پیشگیری از سرماخوردگی و رفع عفونت برونشیت تاثیر چشمگیری دارد.
این
پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: برای رفع سرفه های خشک یا خروسک چهار تخم یا
لعاب دانه به مفید است، همچنین استفاده از بخور اکالیپتوس و عنبر النسارا
برای پاکسازی محیط زندگی توصیه می شود.
وی
عنوان کرد: استفاده از دمنوش زنجبیل، دارچین، زعفران و چای کوهی برای
افزایش گردش خون و گرمایش بدن در فصل سرما مناسب است که در افراد مبتلا به
فشارخون استفاده از لیمو امانی در کنار آن موثر است.
حیدری
تصریح کرد: در زمان سرما و آلودگی هوا مصرف دمنوش سنبل الطیب، گل گاوزبان،
لیمو امانی و گل ساعتی برای تقویت اعصاب و جلوگیری از گرفتگی عروق تاثیر
چشمگیری دارد.
این پژوهشگر طب سنتی افزود: دمنوش
ترکیبی پر سیاوشان، زوفا، آویشن و سنبل الطیب روزی یک استکان صبح ناشتا
برای تقویت ریه و دفع مواد صنعتی و سرطان زا بسیار مفید است.
وی
با بیان اینکه در استفاده از دمنوش ها به طبع افراد باید توجه شود، یادآور
شد: افراد با طبع گرم نباید زعفران، آویشن و عسل را مصرف کنند زیرا
در ابتلا به آفت دهان تاثیرگذار هستند و توصیه می شود این اشخاص از لیمو
ترش یا لیمو امانی برای ایجاد تعادل در دمنوش ها استفاده کنند.