نبود برچسب و نشانگر سلامت بر روی مواد غذایی و آشامیدنی تولیدی از لحاظ دستورالعمل سازمان دارو و غذا غیر قانونی است و با متخلفان نیز برخورد می شود.
شف اآنلاین:معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران
گفت که طرح چسباندن نشانگر سلامت بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولیدی
در این استان اجباری شده است .
به گزارش شفا آنلاین،مجید سعیدی در همایش ملی برچسب گذاری فراورده
های غذایی و آشامیدنی در بهشهر افزود : نبود برچسب و نشانگر سلامت بر روی
مواد غذایی و آشامیدنی تولیدی از لحاظ دستورالعمل سازمان دارو و غذا غیر
قانونی است و با متخلفان نیز برخورد می شود.وی هدف از نشانگر و برچسب
گذاری را تولید مواد غذایی سالم و مفید برای مصرف کنندگان دانست و گفت :
این برچسب ها با سه رنگ سبز ، قرمز و زرد برای مصرف کنندگان بر روی محصولات
غذایی استان نصب می شود.سعیدی افزود : مصرف کنندگان بر اساس نوع نشانگر و برچسب موجود بر روی مواد غذایی می توانند محصول مفید برای مصرف انتخاب کنند .وی
، مهم ترین مزیت این کار را برای بیماران غیرواگیر شامل بیماران دیابتی و
فشار خون دانست و گفت که با برچسب گذاری مواد غذائی ، این افراد می توانند
نوع محصولات غذایی مفید برای سلامتشان را انتخاب کنند.سعیدی افزود : تاکنون طرح برچسب گذاری بر روی 60 درصد از محصولات غذایی و آشامیدنی در این استان اجرایی شده است.معاون
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که حدود 2 هزار قلم محصول
غذایی دارای پروانه ساخت در این استان برچسب دریافت کردنده اند .وی
برنامه معاونت غذا و دارو را در برچسب گذاری ، اطلاع رسانی درست آن به مصرف
کنندگان دانست و افزود : در حال حاضر بخش زیادی از مصرف کنندگان از برچسب
گذاری اطلاع دارند و باید روند اطلاع رسانی به گونه ای پیش برود که سایر
مصرف کنندگان نیز از آن مطلع باشند.همایش ملی برچسب گذاری فراورده های
غذایی و آشامیدنی به مدت 2 روز با حضور کارشناسان غذا و داروی دانشگاه های
علوم پزشکی سراسر کشور در هتل مروارید بهشهر ادامه دارد.