کد خبر: ۱۳۱۹۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - 2016November 23
نبود برچسب و نشانگر سلامت بر روی مواد غذایی و آشامیدنی تولیدی از لحاظ دستورالعمل سازمان دارو و غذا غیر قانونی است و با متخلفان نیز برخورد می شود.

شف اآنلاین:معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که طرح چسباندن نشانگر سلامت بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولیدی در این استان اجباری شده است .
به گزارش شفا آنلاین،مجید سعیدی در همایش ملی برچسب گذاری فراورده های غذایی و آشامیدنی در بهشهر افزود : نبود برچسب و نشانگر سلامت بر روی مواد غذایی و آشامیدنی تولیدی از لحاظ دستورالعمل سازمان دارو و غذا غیر قانونی است و با متخلفان نیز برخورد می شود.
وی هدف از نشانگر و برچسب گذاری را تولید مواد غذایی سالم و مفید برای مصرف کنندگان دانست و گفت : این برچسب ها با سه رنگ سبز ، قرمز و زرد برای مصرف کنندگان بر روی محصولات غذایی استان نصب می شود.
سعیدی افزود : مصرف کنندگان بر اساس نوع نشانگر و برچسب موجود بر روی مواد غذایی می توانند محصول مفید برای مصرف انتخاب کنند .
وی ، مهم ترین مزیت این کار را برای بیماران غیرواگیر شامل بیماران دیابتی و فشار خون دانست و گفت که با برچسب گذاری مواد غذائی ، این افراد می توانند نوع محصولات غذایی مفید برای سلامتشان را انتخاب کنند.
سعیدی افزود : تاکنون طرح برچسب گذاری بر روی 60 درصد از محصولات غذایی و آشامیدنی در این استان اجرایی شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که حدود 2 هزار قلم محصول غذایی دارای پروانه ساخت در این استان برچسب دریافت کردنده اند .
وی برنامه معاونت غذا و دارو را در برچسب گذاری ، اطلاع رسانی درست آن به مصرف کنندگان دانست و افزود : در حال حاضر بخش زیادی از مصرف کنندگان از برچسب گذاری اطلاع دارند و باید روند اطلاع رسانی به گونه ای پیش برود که سایر مصرف کنندگان نیز از آن مطلع باشند.
همایش ملی برچسب گذاری فراورده های غذایی و آشامیدنی به مدت 2 روز با حضور کارشناسان غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در هتل مروارید بهشهر ادامه دارد.
برچسب ها: برچسب ، سازمان ، دارو
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: