یک مخلوط غلیظ از پنیر چدار خیلی تند، سیب زمینی و بروکلی. این سوپ کلاسیک مناسب فصل پاییز و زمستان است.
مواد لازم برای سوپ بروکلی و پنیر چدار
۲ تکه نان
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ ساقه کرفس
۲ حبه سیر
۱ عدد پیاز
یک عدد سیب زمینی در حدود ۲۲۵ گرم
یک دسته بروکلی در حدود ۷۵۰ گرم
نمک و فلفل
۱ پیمانه شیر کم چرب
¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه
۱۷۰ گرم پنیر چدار تند
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک سینی فر دندانه دار
نان را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کرده به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی
که طلایی قهوه ای و خشک شوند حرارت داده و کنار بگذارید.
یک قاشق باقیمانده روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس ، سیر، پیاز، سیب زمینی و ساقه بروکلی را اضافه کنید. سپس نمک ¾ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. مواد را هم بزنید در ظرف را گذاشته و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزید.
در این میان گلهای بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید و به همراه سه پیمانه آب به بقیه مواد اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا به جوش آید . به محض جوش آمدن بروکلی ها دیگر نرم شده اند اگر هنوز سفت هستند ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را با گوشت کوب برقی به صورت پوره درآورید و سپس شیر و جز هندی را اضافه کنید. و به مدت ۲ دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سپس با نانهای تست شده در فر سرو کنید.