کد خبر: ۱۳۱۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 17
چای سبز از تجمع چربی و رسوب در کبد جلوگیری می کند.
شفا آنلاین:مریم مفیدی متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بعضی دمنوش ها جایگزین مناسبی برای چای هستند، گفت: مصرف چای گل گاو زبان و سنبل باعث آرامش اعصاب و کاهش عوارضی همچون فشار خون، تنگی نفس،گلو درد، سنگ کلیه، سردرد های عصبی، تشنج، صرع و وسواس می شود.

به گزارش شفا آنلاین،این متخصص طب سنتی با بیان اینکه نوشیدنی چای سبز باعث کاهش چربی در کبد می شود، تاکید کرد: مصرف این نوشیدنی از افزایش وزن و ابتلا به بیماری کبد چرب و سرطان کبد در افراد چاق جلوگیری می کند.

مفیدی با بیان اینکه مصرف چای دارچین برای زنان باردار مفید نیست، اذعان داشت: این نوشیدنی باعث کاهش درد در ناحیه پا، استرس، حساسیت های فصلی، دلهره و بوی بد دهان در افراد می شود.

مفیدی نوشیدنی دیگر را چای نعناع دانست و اظهار داشت:  از خواص مهم این نوشیدنی، لطیف کننده خون، آسودگی در هضم غذا، پاکسازی کبد، سلامت قلب، درمان بیماری گوارشی، ،مقوی اعصاب، اشتهاآور، دفع صفرا و از بین بردن عفونت سرماخوردگی است.

این متخصص طب سنتی نوشیدنی پونه را جز قوی ترین آنتی بیوتیک دانست و تاکید کرد: این چای برای افراد با طبع گرم مفید است و دارای فوایدی همچون صفرابر، کاهش درد، سینه رقیق کننده خون، ادرارآور، خلط آور، انرژی زا،تقویت کننده معده و ضدتب است.

وی به چای زعفران اشاره کرد و افزود: از مهمترین خواص این چای، شادی بخش، جلوگیری از پوسیدگی دندان، خلط آور، زایمانی آسان و پاکسازی کلیه است.
برچسب ها: طب سنتی ، متخصص ، کبدچرب
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: