کد خبر: ۱۳۰۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 14
سردمزاجان غذاهایی مصرف کنند که گرم بوده، در رطوبت و یبوست معتدل باشد مثل گوشت گوسفند که با زیره و دارچین و پیاز پخته باشند.

شفا آنلاین:سید جواد علوی درباره سردمـزاجان اظهار داشت: سردمزاجان غذاهایی مصرف کنند که گرم بوده، در رطوبت و یبوست معتدل باشد مثل گوشت گوسفند که با زیره و دارچین و پیاز پخته باشند.

به گزارش شفا آنلاین،به‌گفته وی سبزی‌هایی مانند ترب, نعنا, تره‌تیزک (شاهی), تره و ترخون برایشان مفید است، همچنین شیرینی‌هایی که از شکر و عسل, گردو و بادام تهیه شده باشد مفید است.

میوه‌های بسیار شیرین برای سردمزاجان مفید است

این کارشناس طب سنتی افزود: میوه‌های بسیار شیرین برای سردمزاجان مفید است، بهتر است که این افراد از آب سرد و یخ دوری کنند, بوهای خوش مثل نرگس و گل شب‌بو استشمام کنند و ورزش‌های قوی انجام دهند و قبل از ورزش بدن را ماساژ دهند.

علوی ادامه داد: زمان استحمام را طولانی نکنند، زیرا موجب خشکی بدن می‌شود و بعد از بیرون آمدن از حمام، به بدن عطر مناسب بزنند.

وی بیان داشت: در کلیات طب سنتی ایران آمده است که سردمزاجان باید غذاهایی استفاده کنند که سبب خشک شدن رطوبت‌های زاید شود مثل گوشت کبک و تیهو که با ادویه پخته باشند, در جاهای مرتفع سکونت کنند تا در معرض نور آفتاب قرار بگیرند و از نَـم و رطوبات محفوظ باشند.

سردمزاجان در هنگام خالی‌بودن معده بیشتر به فعالیت بدنی بپردازند‌

این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: در هنگام خالی بودن معده، بیشتر به فعالیت بدنی بپردازند‌. زمان استحمام را طولانی کنند تا رطوبت‌های بدن کاهش یابد همچنین از پرخوری و پرخوابی دوری کنند.

برچسب ها: طب سنتی ، عسل ، شکر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: