به گزارش شفا آنلاین،وی با اشاره به افرادی که برای اصلاح عیوب انکساری حاضر به استفاده از عینک نیستند، افزود: این قبیل افراد را مورد بررسی قرار می دهیم و معاینات لازم بر روی چشم آنها انجام می شود و در صورتی که کاندید برای جراحی باشند، آنها را تحت عمل جراحی قرار می دهیم.
جباروند با تاکید بر اینکه بنده هرگز به بیمارانم توصیه نمی کنم لنز استفاده کنند، گفت: اگر لنز به درستی استفاده نشود، می تواند آلودگی هایی برای چشم به دنبال داشته باشد که حتی منجر به زخم قرنیه و سوراخ شدن قرنیه می شود که فرد مجبور به پیوند قرنیه می گردد.
وی با تاکید بر اینکه صلاحیت معاینات چشم فقط در اختیار متخصصین چشم پزشکی است، افزود: عده ای قلیل از اپتومتریست ها در امور چشم پزشکان دخالت کرده و نسخه برای بیمار تجویز می کنند، که غیرقانونی است.
جباروند با عنوان این مطلب که مرزها در انجام وظایف در حوزه چشم پزشکی به خوبی مشخص است، ادامه داد: اپتومتریست ها می توانند برای افراد عینک تجویز کنند و یا لنز را جایگزین عینک کنند، اما نمی توانند بیماری های چشم را تشخیص بدهند و نسخه تجویز کنند.
رئیس انجمن چشم پزشکی ایران با اشاره به انجام ۷۲۰۰ مورد پیوند قرنیه در سال گذشته در کشور، گفت: حفظ حرمت بافت چشمی متوفی و رعایت موازین شرعی و قانونی، جزو وظایف بانک چشم است.
وی با اعلام اینکه چشم متوفی پس از انجام معاینات لازم می تواند به مدت دو هفته نگهداری شود، افزود: عمل پیوند قرنیه مصنوعی نیز در فاز مطالعاتی قرار دارد.
جباروند از عیوب انکساری به عنوان شایع ترین علت مراجعه مردم به چشم پزشک نام برد و گفت: آب مروارید، شایع ترین بیماری چشم در کشور است.
بیست و ششمین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران از ۲۲ تا ۲۵ آذر ۹۵ در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.