به گزارش شفا آنلاین به نقل از سایت «بی بی سی»، تیمی از محققان دانشگاه کمبریج با مطالعه روی 54 داوطلب، متوجه شدند کسانی که یک ژن خاص را دارند، بیشتر به خوردن غذاهای چرب تمایل نشان میدهند.
ژن مورد نظر MC4R است و گفته میشود از بین هر هزار نفر، یکی حامل نمونه معیوب این ژن است، ژنی که گرسنگی و اشتها و هم چنین نحوه سوختن کالریها را کنترل میکند.
تغییر در MC4R رایجترین دلیل ژنتیک چاقی شدید (چاقی ارثی) در انسان است.
در حقیقت، به نظر میرسد انسان ژنهای مربوط به گرسنگی را در دوره قحطی
تکامل داده و وقتی غذا هست، زیاد میخورد و ذخیره میکند تا در دوره قحطی
به مشکل برنخورد. اما تغییر در ژن MC4R به این معنی است که حس گرسنگی، سیری
ناپذیر میشود.
البته محققان تاکید میکنند، کسانی که چنین مشکل ژنتیکی دارند، برابر چاقی
دست و پا بسته نیستند و میتوانند با رژیم غذایی مناسب، خودشان را در امان
نگه دارند.