به گزارش شفا آنلاین:گیاه کاکائو حاوی فلاونول ، دی اکسیدنیتروژن ، آهن و منیزیم است و شکلات تلخ به علت وجود شکر کمتر سالمترین نوع شکلات محسوب می شود.
در اسکن مغزی گرفته شده از داوطلبین ،محققین دریافتند فردی که کاکائوی با فلاونول بالا مصرف می کند ،فرآیند یادگیری بهتر و فعالیت مغزی بیشتری دارد.دکتر اسکات در نیویورک تایمز به این نکته اشاره داشت که به طور متوسط کسانی که نوشیدنی هایی با فلاونول بیشتر مصرف کنند،عملکرد یادگیری آنها دو تا سه دهه جوانتر از سن آنهاست.