کد خبر: ۱۳۰۲۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 11
یک واقعیت ناامیدکننده است که با بالارفتن سن، همواره احتمال بروز دردها و ناراحتی های جسمی و اغلب بیماری ها افزایش می یابد.
شفا آنلاین: و در حالی که دوران سالمندی، پرمخاطره ترین سال ها هستند، خاموش کردن شمع های کیک تولد 50 سالگی شما، حاکی از آن است که خطر بروز مسایل و مشکلات مهم سلامتی در شما افزایش یافته است.

به گزارش شفا آنلاین:این یک واقعیت ناامیدکننده است که با بالارفتن سن، همواره احتمال بروز دردها و ناراحتی های جسمی و اغلب بیماری ها افزایش می یابد. و در حالی که دوران سالمندی، پرمخاطره ترین سال ها هستند، خاموش کردن شمع های کیک تولد 50 سالگی شما، حاکی از آن است که خطر بروز مسایل و مشکلات مهم سلامتی در شما افزایش یافته است.
 
به ویژه برای بانوان که بدن شان در دوران یائسگی در حال تغییر و تحول است و این زمانی است که در آن اغلب، تغییرات جسمی و مسایل و مشکلات مربوط به سلامتی نمایان می شوند.
 
اما خبر خوب در این خصوص، آن است که تقریبا برای هر نوع بیماری که در زیر بیان شده است، دنبال نمودن یک برنامه و رژیم غذایی سالم و انجام حرکات و تمرینات ورزشی بطور مرتب و منظم، می تواند خطر بروز آنها را در شما کاهش دهد و همچنین اگر از لحاظ سلامتی، بروز مسئله و مشکلی را در خود متوجه شدید، در این صورت، هر چه زودتر با پزشک تان مشورت نمایید. در اینجا، 7 مسئله و مشکل درخصوص سلامتی که ابتلا به آنها در حدود شصت سالگی بسیار شایع تر است، بیان شده است.
 

 
فشار خون بالاو بیماری های قلب و عروق
 
قلب شما در طول نیم قرن اول زندگی، همانند یک مترونوم (Metronome) تپیده است. اما همانطور که شما از دوران پیش یائسگی به دوران یائسگی عبور می کنید، میزان هورمون استروژن در بدن کاهش می یابد. تا قبل از این دوران، هورمون استروژن، میزان کلسترول خوب (HDL) را در بدن شما بالا و میزان کلسترول بد (LDL) را پایین نگه داشته است.
 
در دهه 50 سالگی، به دلیل به وجود آمدن تغییراتی در کلسترول، احتمال بروز مسایل و مشکلاتی درخصوص قلب و عروق و فشار خون، بسیار بیشتر از دهه 30 سالگی و 40 سالگی است.


 
 
ناراحتی ها و بیماری های لثه
 
با رسیدن به سن 50 سالگی، خطر بروز ناراحتی ها و بیماری های معمولی تا شدید لثه مضاعف می شود. علایم این بیماری، شامل بوی بد دهان که برطرف نمی شود، شامل بوی بد دهان که برطرف نمی شود، خونریزی لثه ها و حساس شدن آنها و احساس درد در هنگام جویدن غذا می باشد.
 
اگر ناراحتی ها و بیماری هیا لثه درمان نشوند، در این صورت، حتی ممکن است باعث از دست دادن دندان ها نیز گردند. درمان ناراحتی ها و بیماری های لثه، خطر بروز بیماری های قلبی، بیماری آرتریت و ورم مفاصل و مسایل و مشکلات جدی تر دیگر مربوط به سلامتی را کاهش می دهد.
 
محققان و پژوهشگران می گویند که التهاب ایجادشده در اثر عدم درمان ناراحتی ها و مشکلات مربوط به لثه می تواند باعث بروز و یا بدترشدن مسایل و مشکلات خطرناک مربوط به سلامتی گردد.

استئو آرتریت (التهاب مفاصل، sitirhtraoetsO)
 
استئو آرتریت، شایع ترین نوع آرتریت بوده که در اثر از بین رفتن بافت غضروفی در مفاصل بروز می کند. احتمال مبتلا شدن به این عارضه در خانم ها، به ویژه بعد از سن 50 سالگی، بیشتر از آقایان است. استئو آرتریت در زانوها و مفصل ران ظاهر می شود

چاقی
 
تغییرات هورمونی و متابولیکی مربوط به دوران یائسگی، افزایش وزن را برای خانم ها در دهه 50س الگی، مسئله ساز می کند. به ویژه هنگامی که جمع شدن توده چربی در قسمت میانی بدن باشد. بزرگی شکم که بسیار خطرناک است، با بروز بیماری دیابت و سرطان ارتباط دارد. دهه 50 سالگی، دورانی است که باید در آن، تغییرات و نوسانات وزن را کنترل نمود.


 
 
بیماری نقرس
 
در گذشته، به عارضه نقرس، «بیماری افراد ثروتمند» اطلاق می شد، زیرا آن با مصرف بسیار زیاد گوشت در ارتباط است. این عارضه، همراه با درد ضربان دار و ورم می باشد که اغلب از شست پا شروع می شود. بیماری نقرس در اثر افزایش تدریجی اسید اوریک که معمولا به واسطه عملکرد ضعیف و نامناسب کلیه ها می باشد، بروز می کند. این عارضه، به احتمال زیاد در حدود تولد 50 سالگی شما رخ می دهد، به ویژه اگر وزن شما نیز در حال افزایش باشد.

سرطان تخمدان
 
در حالی که سرطان تخمدان می تواند در هر سنی رخ دهد، اما احتمال بروز آن در طی دهه 50 و 60 سالگی بیشتر است. علایم هشدار دهنده سرطان تخمدان، شامل بروز نفخ، احساس درد در ناحیه لگن و ضرورت ناگهانی به دفع ادرار می باشد. همچنین، خانم هایی که شروع اولین قاعدگی در آنها، قبل ازسن 12 سالگی بوده است و یا شروع دوران یائسگی در آنان بعد از 50 سالگی بوده است، در معرض خطر بیشتر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

ابتلا زودرس به بیماری آلزایمر
 
براساس گزارش منتشرشده از مایو کلینیک (Mayo Clinic)، در حالی که اغلب افراد مبتلا به اختلال حواس و فراموشی، در سنین بسیار بالا به این عارضه مبتلا می شوند، اما در حدود 5 درصد از افراد، علایم این بیماری را در دهه 50 سالگی و اوایل دهه 60 سالگی تجربه می کنند.
 
بروز زودرس بیماری آلزایمر با جهش ژنتیکی خاصی در ارتباط است، و بنابراین، ابتلا به این بیماری در بین خانواده ها ادامه پیدا می کند. اگر یکی از خویشاوندان شما،در سنین جوانی به بیماری آلزایمر دچار شده است، در این صورت، حتما پزشک خود را در این خصوص مطلع سازید تا سلامت مغزی شما را نیز تحت بررسی قرار دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: