کد خبر: ۱۳۰۱۰۵
تاریخ انتشار: ۰۵:۵۹ - ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 09
میوه‌ها منبعی سالمی از کالری‌ها هستند؛
شفا آنلاین:به‌عبارت‌دیگر علاوه بر رساندن کالری به بدن حاوی مواد مغذی سالم هم هستند و این موضوع هم درباره میوه‌های تازه و هم میوه‌های خشک صدق می‌کند. اما احتیاطاتی را هم باید رعایت کرد. ازآنجاکه میوه‌های خشک بسیار کوچک‌تر از میوه‌های تازه‌ای هستند که از آن‌ها گرفته شده‌اند، دریافت مقدار بیش‌ازحد کالری از راه خوردن میوه‌های خشک آسان‌تر از میوه‌های تازه است.

  به گزارش شفا آنلاین:     نکته دومی که باید در نظر داشت این است که برخی از تولیدکنندگان میوه‌های خشک شکر به میوه‌های خشک (که خودشان حاوی قندهای طبیعی هستند) اضافه می‌کنند. بنابراین اگر از این میوه‌های خشک آماده مصرف می‌کنید به برچسب غذایی آن‌ها ازلحاظ قندهای افزوده‌شده توجه داشته باشید. میوه‌های خشک نسبت به میوه‌های تازه حاوی مقدار بیشتری فیبر و مقدار بیشتری از آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فنول‌ها هستند. فیبرهای خوراکی به مبارزه با بیماری قلبی، چاقی و برخی از انواع سرطان کمک می‌کنند (هرچند درباره اثر محافظتی آن‌ها در برابر سرطان روده بزرگ اختلاف‌نظر وجود دارد). افرادی که رژیم غذایی غنی از فنول‌های گیاهی دارند، به میزان کمتری دچار بیماری قلبی، دیابت، چندین نوع سرطان و احتمال بیماری‌های تحلیل‌برنده مغز می‌شوند. بنابراین حتماً باید به خوردن میوه‌های خشک‌شده ادامه داد، چراکه غنی از مواد مغذی سالم هستند. اما باید مراقب قند افزوده به آن‌ها بود و میزان کالری‌هایشان را هم در نظر گرفت.سپید
منبع: Harvard Health
برچسب ها: میوه خشک ، سالم ، کالری
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: