کد خبر: ۱۳۰۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 08
استاد فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد
استاد فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در ایران به دلیل اینکه جمعیت سالمندی بالایی داریم و نحوه سبک زندگی نیز گاهی مواقع بسیار غلط است اختلالات اسکلتی و عضلانی طیف وسیعی را به خود اختصاص می‌دهد.

شفاآنلاین>سلامت>استاد فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شیوع بالای اختلالات اسکلتی و عضلانی بین ایرانیان گفت: نحوه سبک زندگی در میزان این اختلالات بسیار موثر است.

به گزارش شفاآنلاین،فرشاد اخوتیان در نشست خبری که در ارتباط با سمینار تخصصی فیزیوتراپی در اختلالات اسکلتی و عضلانی برگزار شد، اظهار داشت: اختلالات اسکلتی در تمام جوامع شیوع بالایی دارد و این امر در ایران نیز آمار زیادی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: حدود 30 درصد نیروی کاری افراد سالانه به دلیل این اختلالات به هدر می‌رود و براساس آمارهای موجود در آمریکا حدود 45 تا 55 میلیون دلار سالانه هزینه درمان این اختلالات می‌شود.

استاد فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: بیشترین نواحی که اختلالات اسکلتی و عضلانی را شامل می‌شود 45 درصد در ناحیه کمری و 13 درصد در ناحیه شانه‌ای است.

اخوتیان اضافه کرد: در ایران به دلیل اینکه جمعیت سالمندی بالایی داریم و نحوه سبک زندگی نیز گاهی مواقع بسیار غلط است اختلالات اسکلتی و عضلانی طیف وسیعی را به خود اختصاص می‌دهد البته این اختلالات در ناحیه کمر میان ایرانیان بیشتر شایع است.

دبیر علمی سمینار تخصصی فیزیوتراپی در اختلالات اسکلتی و عضلانی گفت: برگزاری این سمینار سه هدف اصلی آشنایی با رشته‌های اختلالات اسکلتی و عضلانی همچنین آشنایی با روش‌ها و ابزارهای تشخیص و تعیین جایگاه فیزیوتراپی در نظام سلامت کشور دارد.

استاد فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: گودی کمر نیز از جمله اختلالات اسکلتی و عضلانی بوده که دلایل مختلفی را می‌تواند داشته باشد البته مهمترین این دلایل به دلیل نحوه نشستن غلط و راه رفتن اشتباه فرد است و بهترین زمانی که می‌توانیم از این مشکل پیشگیری کنیم اصلاح نشستن از دوران کودکی بوده چرا که هم هزینه کمتری را به همراه داشته و هم موثرتر واقع می‌شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: