کد خبر: ۱۳۰۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 08
این دستور غذایی در واقع ترکیبی است از سوپ سبزیجات و ماکارونی و سوپ مرغ. ما برای پخت این سوپ ترجیح می دهیم از ماکارونی های الفبایی شکل استفاده کنیم تا کودکان نیز میل بیشتری به خوردن غذا پیدا کنند.
شفا آنلاین:سبزیجات تازه و خوش رنگ به این سوپ خوشمزه رنگی شاداب می بخشند. می توانید در آن از انواع  پاستاهای کوچکی که در اختیار دارید استفاده کنید. وقتی خواستید سوپ را سرو کنید به عنوان آخرین چاشنی به هر ظرف مقداری فلفل سیاه اضافه کنید.

به گزارش  شفا آنلاین:این دستور غذایی در واقع ترکیبی است از سوپ سبزیجات و ماکارونی و سوپ مرغ. ما برای پخت این سوپ ترجیح می دهیم از ماکارونی های الفبایی شکل استفاده کنیم تا کودکان نیز میل بیشتری به خوردن غذا پیدا کنند.

مواد لازم:

  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک فنجان پیاز درشت خرد شده
  • یک فنجان هویج که به صورت مورب قطعه قطعه شده باشد
  • یک قاشق غذا خوری سیر خرد شده
  • دو قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
  • چهار فنجان آب مرغ
  • یک فنجان آب
  • پنج هشتم قاشق چای خوری نمک
  • 140 گرم ماکارونی طرح دار به شکل الفبایی یا هر نوع دیگر که کوچک باشد
  • یک فنجان نخود فرنگی به همراه روکشش که به صورت مورب برش خورده باشد
  • یک چهارم فنجان گوجه فرنگی تازه خرد شده
  • 170 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان خرد شده، از پیش فر پز شده باشد
 

 

روش پخت:

1. یک ماهی تابه بزرگ و گود را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید.
 
2. روغن را به ماهی تابه اضافه کنید سپس خوب در آن بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود.
 
3. پیاز و هویج را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه سرخشان کنید.
 
4. سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه بپزیدشان و در طول پخت دائم مواد را بهم بزنید.
 
5. آب مرغ، یک فنجان آب و نمک را اضافه کنید، محتویات ماهی تابه را به جوش بیاورید.
 
6. ماکارونی را به آن اضافه کنید، 5 دقیقه بپزیدش. نخود فرنگی، گوجه فرنگی و مرغ را هم اضافه کنید. به مدت سه دقیقه یا تا زمانی که پاستا کامل بپزد به پختنشان ادامه دهید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: