به گزارش شفا آنلاین:وی ادامه داد: برنج قهوهای از جمله غلات کامل است و میتوان همراه با مصرف غلات کامل دیگر مانند جو و گندم کامل خطر ابتلا به دیابت را کاهش داد.
حاجیان تاکید کرد: برنج قهوهای بخشی از فیبر، موادمعدنی، ویتامین و برخی از ترکیبات فنولی مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند و پیشنهاد میشود به دلیل خواص سلامتی بخش آن در رژیم غذایی هفتگی افراد حداقل به میزان دوبار در هفته قرار گیرد.
کارشناس ارشد اداره غذا در سازمان غذا و دارو، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو برای واحدهای متقاضی فرآوری و بسته بندی برنج قهوهای پروانه ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی صادر میکند.
وی گفت: کیفیت پخت و خوراک برنج قهوهای نقش موثری در ترویج مصرف و
پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و پس از برداشت پوسته ابتدایی
خارجیترین لایه شلتوک در کارخانه فرآوری برنج، برنج قهوهای، برنج سفید
حاصل میشود که لایه سبوس آن گرفته شده است.
حاجیان با بیان اینکه برنج قهوهای از ارزش غذایی بالاتری نسبت به برنج
سفید برخوردار است، افزود: هرچه میزان صیقل بیشتر باشد برنج تولیدی سبوس
کمتری داشته شفاف و شیشهایتر خواهد بود.
وی بیان کرد: کیفیت پخت و خوراک برنج قهوهای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و لازم است به تدریج با فرهنگ سازی، ترویج خواص برنج قهوهای و بهبود جایگاه مصرف برنج قهوهای در رژیم غذایی هفتگی مصرف کنندگان باز شود.
کارشناس ارشد اداره غذا در سازمان غذا و دارو، در پایان خاطرنشان کرد: برنامه ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج از آبان ماه 92 در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری اجرا شده است.