کد خبر: ۱۲۹۱۵۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 31
محققان خبر دادند:
این وسیله با تجزیه و تحلیل ترکیبی از مواد شیمیایی در نمونه های بافتی، نشانگر زیستی اینترلوکین 6 را تشخیص می دهد که به اندازه زیادی با سرطان های ریه، پروستات، کبد، سینه و پوست یا بافت ارتباط دارد.
شفاآنلاین>جامعه پزشکی>محققان آمریکایی موفق به ابداع نمونه اولیه یک طیف سنج قابل حمل تلفن هوشمند شده اند که به گفته آنها، می تواند سرطان ها را با 99 درصد دقت تشخیص دهد و برای استفاده پزشکان در مناطق دورافتاده و به دور از امکانات مفید است.

به گزرش شفاآنلاین،این طیف سنج پزشکان را قادر می سازد تا بیماری های جدی را در یک آزمایشگاه کاملا متحرک تشخیص دهند.
این وسیله با تجزیه و تحلیل ترکیبی از مواد شیمیایی در نمونه های بافتی، نشانگر زیستی اینترلوکین 6 را تشخیص می دهد که به اندازه زیادی با سرطان های ریه، پروستات، کبد، سینه و پوست یا بافت ارتباط دارد.
گرچه این وسیله، اولین طیف سنج ابداعی برای تلفن هوشمند نیست، اما می تواند همزمان هشت نمونه را پردازش کند به این معنی که برای پزشکان در مناطق دورافتاده و به دور از امکانات کامل بیمارستانی ارزشمند خواهد بود.
محققان دانشگاه واشنگتن که این طیف سنج را ابداع کرده اند، می گویند: استفاده از این طیف سنج به ویژه برای درمانگاه ها و بیمارستان هایی که آزمایشگاه ندارند ولی تعداد زیادی نمونه دارند و یا پزشکانی که در خارج از کشور و یا مناطق دور افتاده مشغول فعالیت هستند، مفید خواهد بود.
معمولا طیف سنج ها با اندازه گیری خصیصه های نور در طیف الکترومغناطیسی کار می کنند و محققان با ثبت چگونگی درخشش و انعکاس نور در یک نمونه سلولی می توانند سلول های سرطانی را درون سلول های انسانی تشخیص دهند.
در این مورد، طیف سنج تلفن همراه از روشی به نام ELISA ( آزمون ایمونوسوربنت متصل به آنزیم) استفاده می کند. در این روش تغییرات صورت گرفته در آنتی بادی ها و رنگ های سلول برای تشخیص هر گونه نشانگر زیستی بیماری که ممکن است وجود داشته باشد، به کار می رود.
کیت مورد استفاده در این فرایند، برای گوشی های آیفون 5 ساخته شده است اما محققان می گویند تصمیم دارند آن را با سایر مدل های تلفن هوشمند منطبق سازند.
این سیستم همچنین می تواند داده ها را به صورت بی سیم با سایر محققان به اشتراک گذارد و نیازی به مصرف زیاد انرژی ندارد، اما یک بسته باتری یکپارچه نیز وجود دارد که استفاده از آن در صورت دور بودن طولانی مدت از امکانات می تواند بسیار مفید باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: