نتایج یک پژوهش، از کشف مقادیری «گلیسیرین» در چندین مارک شکلات اتریشی حاکی است.
شفا آنلاین:سازمان اطلاعات مصرف
کننده' در اتریش که این آزمایش را انجام داده است، امروز جمعه اعلام کرد که
از 20 مارک شکلات تلخ، تقریبا یک سوم از آنها مقادیری گلیسیرین داشته اند.
به گزارش شفا آنلاین،در روزهای اخیر، چندین مارک شکلات از جمله لیدل (Lidl) و هوفر
(Hofer) از بازارهای اتریش جمع آوری شده اند. برخی عرضه کنندگان شکلات نیز
به این اقدام اعتراض دارند و می گویند هیچ دستورالعملی وجود ندارد که نشان
دهد چه میزان از گلیسیرین ممکن است برای انسان مضر باشد.گروه های
بهداشتی می گویند مصرف گلیسیرین در درازمدت سرطان زا است و این روغن شاید
با نشت از ماشین های شکلات سازی یا از طریق بسته بندی های کاکائو وارد
محصول نهایی شده باشد.