کد خبر: ۱۲۸۵۰۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 26
رییس پژوهشگاه جراحی مرکز تحقیقات ترومای دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دارو درمانی تنها تا 20 درصد در درمان زخم پای دیابتی موثر است و برای درمان آن به شناسایی علل بروز زخم نیاز داریم.
شفا آنلاین: محمدرضا ظفرقندی روز چهارشنبه، 5 آبان ماه در حاشیه سومین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت که توسط جهاد دانشگاهی در سالن غرضی بیمارستان میلاد برگزار شد، در جمع خبرنگاران زخم پای دیابتی را بعد از تروما، دومین عامل قطع عضو در کشور دانست و افزود: اگر این زخم در ابتدا به درستی تشخیص داده نشود، نه تنها موجب قطع عضو، بلکه باعث مرگ بیمار نیز خواهد شد.

به گزارش شفا آنلاین،وی با تاکید بر ضرورت ایجاد کلینیک‌های زخم در کشور، خاطرنشان کرد: از آنجایی که بروز زخم‌ها دارای علل مختلفی هستند؛ از این رو نیاز است تا علل آن‌ها به درستی تشخیص داده شود؛ چرا که درمان زخم‌ها تنها نیاز به پانسمان ندارد.

ظفرقندی تنگی عروق یا ایسکمی، بی حسی و نوروپاتی را از جمله علل بروز زخم‌ پای دیابتی دانست و یادآور شد: در زخم به علت نوروپاتی (نرسیدن خون به پا) باید فشار از روی عروق برداشته شود تا زخم بهبود پیدا کند که در این زمینه تجویز گچ‌های مخصوص می‌تواند فشار را از روی پا بردارد.

رییس پژوهشگاه جراحی مرکز تحقیقات ترومای دانشگاه علوم پزشکی تهران به روش‌های درمانی زخم‌های ایسکمی اشاره و اظهار کرد: زخم پای دیابتی یا ایسکمیک به علت تنگی عروق به وجود می‌آید و دارو درمانی تنها ٢٠ درصد در درمان موثر است و تا رگ خون‌رسان به پا باز نشود، صدها دارودرمانی نیز اثری بر بیمار ندارد.

برچسب ها: دیابت ، زخم ، دارو
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: