کد خبر: ۱۲۸۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 25
در بیماران دیابتی، افزایش سطح گلوکز خون، سبب تجمع چربی در کبد این افراد و افزایش سطح گلیسرید در بدن آنها می‌شود
شفا آنلاین: یک متخصص بیماری های داخلی گفت: مهم‌ترین علت بالا رفتن تری‌گلیسرید در بیماران دیابتی، رژیم غذایی نادرست است.

به گزارش شفا آنلاین،ایرج خسرونیا متخصص بیماری های داخلی اظهار داشت: مهم‌ترین عوامل ابتلای بیماران دیابتی به افزایش تری‌گلیسرید و چربی خون، رژیم غذایی نادرست و سوخت‌وساز پایین در این بیماران است.

وی تصریح کرد: به طور کلی، بیماران دیابتی به دلیل قند بالایی که دارند، سوخت‌و ساز بدن و به خصوص چربی آنها نامنظم می‌شود.

این متخصص بیماری های داخلی بیان کرد: به دنبال نامنظمی سوخت و ساز چربی در بیماران دیابتی، میزان کلسترول و تری‌گلیسرید آنها افزایش پیدا می کند و سبب بروز بیماری‌های دیگری مانند بیماری‌های قلبی عروقی و کبدی در این افراد می‌شود‌.

وی با بیان اینکه در بیماران دیابتی، افزایش سطح گلوکز خون، سبب تجمع چربی در کبد این افراد و افزایش سطح گلیسرید در بدن آنها می‌شود، اظهار کرد: بیماران دیابتی باید در کنترل وزن خود دقت کنند، زیرا بین چاقی، اضافه وزن و افزایش سطح تری‌گلیسرید خون ارتباط مستقیمی وجود دارد.

خسرونیا افزود: بیماران دیابتی باید توجه داشته باشند که با رژیم غذایی صحیح و ورزش منظم، سوخت و ساز بدن خود را منظم کرده و از بالا رفتن تری‌گلیسرید و چربی در بدن  پیشگیری کنند.
برچسب ها: دیابت ، کلسترول ، چاقی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: