در بیماران دیابتی، افزایش سطح گلوکز خون، سبب تجمع چربی در کبد این افراد و افزایش سطح گلیسرید در بدن آنها میشود
شفا آنلاین: یک متخصص بیماری های داخلی گفت: مهمترین علت بالا رفتن تریگلیسرید در بیماران دیابتی، رژیم غذایی نادرست است.به گزارش شفا آنلاین،ایرج خسرونیا متخصص بیماری های داخلی اظهار
داشت: مهمترین عوامل ابتلای بیماران دیابتی به افزایش تریگلیسرید و چربی
خون، رژیم غذایی نادرست و سوختوساز پایین در این بیماران است.
وی تصریح کرد: به طور کلی، بیماران دیابتی به دلیل قند بالایی که دارند، سوختو ساز بدن و به خصوص چربی آنها نامنظم میشود.
این
متخصص بیماری های داخلی بیان کرد: به دنبال نامنظمی سوخت و ساز چربی در
بیماران دیابتی، میزان کلسترول و تریگلیسرید آنها افزایش پیدا می کند و
سبب بروز بیماریهای دیگری مانند بیماریهای قلبی عروقی و کبدی در این
افراد میشود.
وی با بیان اینکه در بیماران
دیابتی، افزایش سطح گلوکز خون، سبب تجمع چربی در کبد این افراد و افزایش
سطح گلیسرید در بدن آنها میشود، اظهار کرد: بیماران دیابتی باید در کنترل
وزن خود دقت کنند، زیرا بین چاقی، اضافه وزن و افزایش سطح تریگلیسرید خون
ارتباط مستقیمی وجود دارد.
خسرونیا افزود:
بیماران دیابتی باید توجه داشته باشند که با رژیم غذایی صحیح و ورزش منظم،
سوخت و ساز بدن خود را منظم کرده و از بالا رفتن تریگلیسرید و چربی در بدن
پیشگیری کنند.