تیم جراحی بیمارستان شهدای تجریش برای نجات جان بیمار پس از بررسیهای تخصصی اقدام به عمل میکنند. این عمل توسط سه تن از اساتید و جراحان مجرب مغز و اعصاب بیمارستان تحت میکروسکوپ و با استفاده از دستگاه پیشرفته نویگیشن که خطا در عمل را به صفر میرساند، انجام شده است. چون تومور در کف جمجمه قرار داشته عملا استانداردترین، در دسترسترین و کم عارضهترین راه تخلیه تومور از طریق بینی بوده است. در این شرایط، جراحی از طریق کرانیوتومی و برداشتن جمجمه عوارض بسیار بالایی برای بیماران دارد. بنابراین تومور از راه بینی تخلیه میشود، ولی همانطور که تیم پزشکی پیشبینی کرده بود، رگ اصلی مغز به دلیل برداشته شدن فشار تومور بر آن دوباره خونریزی میکند. این خونریزی هم توسط لوله تخلیه و کنترل شد و پس از آن بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد.
بیمار از روز یکشنبه تا چهارشنبه از دستورات اطاعت میکرد و این نشان میداد که عملا به سمت هوشیاری پیش میرود. با این حال ایشان روز چهارشنبه 28 مهر دچار عارضه دیگری به نام وازواسپاسم شدند که این هم از قبل از سوی پزشکان تخمین زده شده بود؛ چرا که از پیش از عمل دارویی برای جلوگیری از این عارضه برای ایشان تجویز شده بود. این عارضه معمولا به دنبال خونریزی مغزی اتفاق میافتد؛ چرا که دیواره رگهای مغزی باریک شده و خونرسانی دچار اختلال میشود. متاسفانه به دنبال این عارضه بیمار به دلیل سکته وسیع مغزی فوت میکند.
تیم پزشکی و جراحی بیمارستان شهدای تجریش تمام تلاش خود را کردند تا بیمار علیرغم داشتن تومور پیشرفته، خونریزی مغزی پیش از عمل و اختلال در رگهای مغز بتواند به حیات خود ادامه دهد، اما برای درمان این عارضه وقت زیادی از دست رفته بود و تلاشهای پزشکان نتیجه نداد.