علاوه بر این فاکتورهای مرتبط با سندرم متابولیک میتواند تاثیر منفی بر این شرایط بگذارد و بنابراین به عنوان فاکتور خطرزای جدی در بروز بیماری زوال عقل و دیگر بیماریهای عصبی به حساب میآید.
در این بررسی آمده است خوراکیهای ناسالم که اغلب سرشار از مواد قندی و چربی هستند میتوانند به طور جدی عملکرد حافظه و قدرت یادگیری را هم در انسان و هم در موشهای آزمایشگاهی تحت تاثیر قرار دهد.
به گزارش نیچر ورلد نیوز، محققان اظهار داشتند با در نظر گرفتن اینکه چاقی به معضلی فراگیر تبدیل شده و با بروز اختلال در قدرت شناختی مرتبط است، آگاهی از تاثیرات بلند مدت رژیمهای غذایی پرچرب بر هیپوکامپِ مغز به خصوص در کودکان و نوجوانان حائز اهمیت است.