سبزیجاتی همچون چغندر، هویج و کدو را که قابلیت خرد یا رنده شدن دارند به
وعدههای غذایی خود همچون پاستا و سایر وعدههای غذایی خود بگنجانید.
در غذاهایی همچون همبرگر یا بیفاستراگانف که در آنها از گوشت استفاده میشود، نیمی از حجم گوشت را به قارچ اختصاص دهید.
کدو، هویج و سیبزمینی شیرین را بپزید، پوره کنید و همراه با غذاهایی مانند ماکارونی و پنیر میل کنید.
از انواع لوبیاها استفاده کنید. آنها را پوره کنید و با کراکرهای سبوس دار یا هویج میل کنید.
ترکیبی از موز، شیر یا ماست و سایر مواد مغذی دیگری همچون اسفناج،
سیبزمینی شیرین یا چغندر استفاده کنید و اسموتیهای گیاهی مغذی بسازید.
علاوه بر این پوره کردن سبزیجات یکی از بهترین راههای استفاده سبزیجات در
وعدههای غذایی کودکان است. با توجه به اینکه کودکان اغلب علاقهای به
مصرف سبزیجات ندارند، والدین میتوانند با استفاده از این روش، سبزیجات را
کم کم به غذای کودکان و نیز تمام افراد خانواده بیفزایند. باید توجه داشت
که دریافت سبزیجات بهصورت پنهان در وعدههای غذایی، تمام نیاز کودک را
مرتفع نمیکند، بلکه این روش برای افزودن این مقدار سبزیجات به دریافت بهتر
کودک در روز کمک میکند.