به گزارش شفاآنلاین : سوری راغبی اظهار کرد: تغذیه مناسب، نقش مهمی در رشد و تکامل کودکان ایفا میکند. تامین مواد سازنده برای رشد، تأمین انرژی موردنیاز برای انجام فعالیتهای جسمی و فکری و کمک به حفظ مقاومت در برابر عفونتها، اهمیت تغذیه در کودکان مدرسهای را دو چندان میکند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: خوردن صبحانه باعث برآورده شدن نیازهای تغذیهای کودک در طول روز میشود که نتیجه آن کنترل وزن و سطح کلسترول خون است. کودکانی که صبحانه میخورند، کمتر دچار دل درد و ناراحتیهای دیگر شده و در طول روز میتوانند برنامه غذایی بهتری را ادامه دهند.
وی بیان کرد: بچههایی که صبحانه نمیخورند، اغلب در طول روز به خوردن غذاهای پرچرب که از نظر غذایی کم ارزش و بیارزش هستند، روی میآورند. بر همین اساس والدین باید به تغذیه کودکان در این دوران اهمیت بیشتری دهند. با تغذیه مناسب میتوان از بروز بیماریهای زودهنگام جلوگیری کرد و خطر مشکلات سلامتی را در آینده کاهش داد.
راغبی، با اشاره به اینکه خوردن غذا در حین ورزش به حفظ تعادل حرارت بدن و ثبات قندخون کمک میکند، یادآور شد: آموزش تغذیه باید در برنامههای سلامتی کودکان گنجانده شود تا او به اهمیت مواد مغذی پی برد.
وی با بیان اینکه کودکان باید درباره ارتباط بین سلامت و تغذیه آگاهی پیدا کنند، گفت: از لحاظ روحی و روانی لازم است بدانیم وسایل و مکان تغذیه کودک باید متناسب با سن و روحیه او باشد تا هنگام غذاخوردن، احساس لذت و آرامش کند.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه میز و وسایل غذاخوردن باید راحت، جذاب و از لحاظ اندازه و شکل مناسب کودکان باشد، افزود: با کمک وسایل غذاخوری که شکلی نو و جذاب برای کودک دارند، کودک به غذاخوردن ترغیب میشود.