شفا آنلاین:دبیر ائتلاف اسلامی زنان گفت: نگرش بیشتر مسؤلان در تعارض با واقعیتهای زندگی زنان از باور نسبت به خود و نقشهای یک زن است، بنابراین برنامهریزیهای آنان هم نه تنها در حل مشکلات زنان موثر نیست، بلکه موجب بروز آسیبهایی میشود.
به گزارش شفا آنلاین،توران ولیمراد افزود: مشکل اصلی نبود ارادهای برای حل مشکلات زنان است و در برنامهریزیها، سیاستگذاریها و قانونگذاریها ما شاهد تلاشی برای حل این معضلات نیستیم و تنها در این زمینه نشست و مصاحبه و سخنرانی میشود.
دبیر ائتلاف اسلامی زنان تاکید کرد: با توجه به آنکه مشکلات زنان جدی گرفته نمیشود، به آنان فرصت های لازم برای ارائه توانمندیهایشان داده میشود و حتی از فرصتهای موجود نیز به علت نبود برنامهریزی راهبردی، بهرهگیری کافی صورت نمیگیرد.
ولیمراد با تاکید بر ضرورت ارائه راهکارهایی به منظور حل مشکلات زنان، گفت: با استفاده از راهکارهای کارآمد، میتوان در جهت کاهش مشکلات زنان گام برداشت. معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری میتواند در جایگاه سیاستگذاری، برنامهریزی راهبردی و نظارت بر دستگاههای اجرایی پی گیر این هدف باشد. مشکل این جاست که به لحاظ ساختاری مشاوران امور بانوان دستگاههای اجرایی، ارتباط منسجم و لازم با این معاونت را ندارند.
دبیر ائتلاف اسلامی زنان با اشاره به وضعیت زنان سرپرست خانوار اظهار کرد: متولی مشخصی برای رسیدگی به وضعیت آنان وجود ندارد این در حالیست که باید از نظر اقتصادی، فرهنگی، سلامت فردی و خانوادگی، موضوعات مربوط به فرزندان و اشتغال برنامهریزیهای همه جانبهای برای این زنان انجام شود.
ولیمراد در پایان گفت: بخشی از امورات زنان سرپرست خانوار وظیفه سازمان بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. اگر این سازمانها و سایر نهادهای مربوطه به گونهای موثرتر در جهت رفع مشکلات خانوادههایی که یک زن، سرپرست آن خانوار است عمل نکنند، وضعیت این دسته از زنان و فرزندان آنها روز به روز وخیمتر میشود و اگر برنامههای لازم برای سلامت خانواده اجرایی نشود بر تعداد این زنان افزوده خواهد شد.
ک/س
ایسنا