وی با اشاره به اینکه مجازات های فعلی مقابله با قاچاقچیان کالا و دارو کافی و بازدارنده نیست، افزود: متاسفانه متناسب با این جرم مجازات های لازم و کافی لحاظ نمی شود بنابراین انتظار می رود که دستگاه های اجرایی لایحه ای متناسب با شدت جرم یعنی قاچاق در تمامی بخش ها به مجلس ارایه کنند.
رنجبرزاده با بیان اینکه جرم افرادی که در عرصه واردات کالا به صورت قاچاق عمل میکنند به طور حتم کمتر از سوداگران مرگ نیست، تصریح کرد: متاسفانه قاچاق در تمامی بخشها منجر به کاهش تولید و اشتغال در کشور شده و این اقدام نوعی خیانت بزرگ به جامعه است، بنابراین دولت و دستگاههای ذیربط باید در زمینه شدت برخورد با قاچاقچیان و جلوگیری از ورود کالای قاچاق لوایح جدیدی را به مجلس ارسال کند.
وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از ورود داروی قاچاق وزارت بهداشت ودرمان باید مجاری نظارتی در این حوزه را قدرتمند کند، گفت: از وزارت بهداشت ودرمان درخواست میشود که گزارش اقدامات خود در حوزه مبارزه با قاچاق دارو همچنین تجهیزات پزشکی را به کمیسیون بهداشت مجلس ارایه کند تا در صورت نیاز به حمایتهای قانونی مجلس در این زمینه اقدامات خود را انجام دهد.
رنجبرزاده با بیان اینکه مبادی ورود کالای قاچاق به کشور باید مشخص شود، افزود: البته برای جلوگیری از ورود داروی قاچاق به کشور باید تلاش شود که متناسب با نیازهای داخلی شرایط برای فعالیت بهتر کارخانجات دارویی فعال فراهم شود بنابراین در راستای اقتصاد مقاومتی باید کمترین واردات به ویژه در حوزه دارو انجام شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید براینکه سازمان بازرسی، تعزیرات حکومتی، قوه قضاییه، دیوان محاسبات مکلف به ایجاد جبهه قوی در جهت مبارزه با قاچاق کالا هستند، تصریح کرد: موفقیت در عرصه اقتصاد مقاومتی نیازمند مبارزه جدی درعرصه قاچاق کالا و ارز است.
علی سبحانیان رئیس انجمن واردکنندگان دارو، با عنوان این مطلب که 20 درصد داروهای موجود در کشور قاچاق هستند، معتقد است که مجازات ها در مبارزه با داروهای قاچاق و تقلبی، بازدارنده نیستند.