به گزارش
شفا آنلاین،پوست پرتقال دارای ویتامینهای C و B1 و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.
دمـنـوش
پوسـت پرتـقال دارای خواص ضد مـیکـروبـی، ضد ویروسـی، ضد بـاکـتری و نـیز
ضد الـتهابی است، پوست پرتقال دارای بافـتی چرمی شـکل بوده و حاوی غدد
روغنی فـراوانی است و قرنهای بسیاری است که از پوست این میوه و دیگـر
مرکبات استفاده میشود. پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز انواع سرطان و
تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله میکند، سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر نوع
بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را مورد
درمان قرار میدهد. محققان میگـویند پوست پرتقال مرکز تجـمع بسیاری از
خواص از جـمله خواص آنتی اکسیدانی و آنزیمهای اساسی است که در خود پرتقال
کمتر وجود دارد.
پوست پرتقال خلال شده....................................................150 گرم
آب........................................................................................................3 لیوان
چوب دارچین.....................................................................................2 تکه
نبات...........................................................................................مقداری
ابتدا
پوست پرتقال را طوری جدا کنید که قسمت سفیدی داخلی آن کاملاً از پوست
نارنجی جدا شود چرا که آن پوست سفید رنگ دمنوش را تلخ میکند. سپس آن را
شسته و در آب سرد بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. بعد آنها را روی پارچه
تمیزی پهن کرده و بگذارید روی شوفاژ تا کاملاً خشک شود و دمنوش خود را با
پوست پرتقال خشک شده تهیه کنید. در این صورت دمنوش شما خوشمزهتر خواهد شد.
سپس آب را جوش آورده پوست پرتقالها را داخل قوری ریخته و به همراه چوب
دارچین به مدت نیم ساعت دم بگذارید. میتوانید هنگام سرو داخل فنجانها
نبات بیندازید تا چایتان خوشمزهتر شود.