به گزارش شفا آنلاین،مواد لازم:- برای برگر سبزیجات
- دو قوطی کنسرو لوبیا چشم بلبلی
- دو قاشق غذاخوری سس باربیکیو
- یک قاشق غذاخوری نمک سیر
- یک عدد تخم مرغ
- یک سوم پیمانه پودر سوخاری ساده
- کلم کالی خرد شده (یا سبزیجات دیگر)
- برای خمیر نان ذرت
- نصف پیمانه آرد ذرت زرد
- نصف پیمانه آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری شکر
- سه چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه + دو قاشق غذاخوری شیر کم چرب
- دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- یک عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
- یک چهارم پیمانه موسیر رنده شده
- برای سس مایونز اسپایسی
- نصف پیمانه سس مایونز
- دو قاشق غذاخوری خردل
- یک قاشق غذاخوری سس تند
- نصف سیر رنده شده
وسایل موردنیاز:
۱۲ عدد در شیشه مربا یا قالب دایره ای
طرز تهیه:
1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. یک ورقه روغنی کف سینی فر بگذارید. قالب های دایره ای را روی آن بچینید.
3. همه بخش های قالب یا درهای مربا را با روغن چرب کنید.
4.
در غذاساز دو قوطی لوبیا چشم بلبلی که آبکش کرده اید، سس باربیکیو، نمک
سیر، تخم مرغ و پودر سوخاری را با یکدیگر مخلوط نمایید تا به صورت خمیر در
بیایند.
5. برای تهیه خمیر ذرت در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد
کامل، شکر، بیکینگ پودر، نمک، شیر، روغن گیاهی و موسیرهای رنده شده را به
خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید تا کاملا یکدست گردند.
6. ۴ قالب را با مخلوط لوبیا پر کرده و سطح آنها را با پشت قاشق صاف کنید.
7. ۸ قالب باقی مانده را با مخلوط خمیر ذرت پر کنید.
8. مواد را چند دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی شده و برگرها پخته شوند.
9. در این فاصله، تمامی مواد لازم برای تهیه سس مایونز اسپایسی را با یکدیگر مخلوط کرده و در یخچال بگذارید.
10. پس از خنک شدن نان ها، یک لایه نان، سس، سبزیجات، برگر و دوباره نان گذاشته و سرو نمایید.