اما طی این پژوهش ترکیب تازهای از «BanLec» ابداع شده است که همان خواص مبارزه با ویروسها را دارد اما دیگر از عوارض جانبی نظیر التهاب و سوزش ناخواسته خبری نخواهد بود؛ این امر نقطه قوت این پژوهش است که چگونه دو خاصیت مجزای این مولکول از یکدیگر تفکیک سازی شده است.
علاوه بر این، آزمایش بر نمونههای موشی نشان داد که «H84T BanLec» میتواند موش را از ابتلا به ویروس آنفلوآنزا محافظت کند.
این پژوهش در مجله «Cell» منتشر شده است.
هنگامیکه موز انتخاب می کنید باید پوست آن زرد و سفت و روی آن لکه های سیاه وجود داشته باشد و این نشانه موز رسیده است . موز نارس بدلیل داشتن نشاسته زیاد هضمش سنگین است .در موز چند ماده شیمیایی بسیار مهم مانند سروتونین ، نوروپی تفرین ، دوپامین و کاته چولامین وجود دارد .