کد خبر: ۱۲۳۹۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 19
شفا آنلاین>تغذیه> کبد چرب در طول چند دهه اخیر در جهان شیوع بالایی پیدا کرده است. مصرف غذاهای فرآوری شده به شکل گسترده در بین مردم بی‌تردید، مهم‌ترین دلیل این عارضه است. این درحالی است که جگر تقریباً در منوی غذایی ما ایرانی‌ها کمرنگ شده و تخم مرغ قربانی فراخوان ضد کلسترول شده است!

به گزارش شفا آنلاین، سروش نیکنامیان با اشاره به اینکه مصرف فروکتوز و شکر 30 درصد افزایش یافته و مصرف اسیدهای چرب امگا6 دو برابر شده است می‌گوید: تغییر الگوی غذایی نسل جدید در ایجاد همه‌گیری کبد چرب نقش اساسی دارند. با بررسی دقیق تحقیقات به این نتیجه می‌رسیم که مهم‌ترین عامل ایجاد کبد چرب، مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری شده با کالری بالا و ارزش غذایی کم، شکر، فروکتوز و روغن‌های کارخانه‌ای است.


به گفته او، رژیم غذایی و ژنتیک در ایجاد کبد چرب نقش اساسی دارند. ویتامین‌های ب 6، فولیک اسید، ب 12 و بتاین (ترکیبی که در اسفناج به مقدار زیاد یافت می‌شود) از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کنند. مصرف تخم مرغ ارگانیک همراه زرده آن، جگر، سیراب و شیردان، حذف روغن‌های مضر مایع و گیاهی، کاهش مصرف شکر و فروکتوز(قند میوه که در نوشابه و آب میوه بیش از اندازه یافت می‌شود) و ورزش مستمر در پیشگیری و حتی درمان کبد چرب بسیار حیاتی هستند؛ بر خلاف تصور عوام، مصرف زرده تخم مرغ نه تنها کلسترول خون را بالا نمی‌برد بلکه کلسترول مفید را افزایش داده و از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند.روزنامه ایران
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: