کد خبر: ۱۲۳۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 18
شفا آنلاین>سلامت>رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور با اشاره به سختی کار تکنیسین‌های اورژانس از هماهنگی اورژانس کشور با سازمان نظام روانشناسی برای خدمات روانشناسی به نیروهای اورژانس خبر داد و در عین حال گفت: در صددیم تا خدمات اورژانس را در جاده‌های روستایی نیز گسترش دهیم.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر پیرحسین کولیوند در مراسم چهل و یکمین سالگرد تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی با بیان اینکه در حال حاضر 2190 پایگاه شهری و جاده‌ای اورژانس داریم و 3500 دستگاه آمبولانس و 14000 نیرو نیز در مرکز فوریت‌های پزشکی کشور قرار دارند گفت: در حال حاضر متوسط زمان رسیدن نیروهای ما به سر صحنه در جاده ها 14 دقیقه، در شهرهای کوچک 8 دقیقه و در کلان شهرها نیز 14 دقیقه است؛ البته در کلان شهرها گاهی واقعا با ترافیک های سنگین مواجه می شویم و این موضوع ضرورت برنامه‌ریزی بهتری را نشان می دهد تا بتوانیم زودتر به محل درخواست کمک برسیم.

کولیوند با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم در کلان شهرها استفاده از موتور آمبولانس است ادامه داد: بنابر تجربه‌ای که در استفاده از موتور آمبولانس داشتیم دیدیم که 30 درصد درخواست هایی که از اورژانس شده منجر به اعزام موتور آمبولانس شده است. بر این اساس به زودی 200 دستگاه موتور آمبولانس به ناوگان اورژانس تهران اضافه می کنیم. همچنین در هفته آینده 30 دستگاه آمبولانس را در معابر پر ترافیک تهران مستقر می کنیم تا به صورت سیار فعالیت کنند.

اضافه شدن 7 پایگاه اورژانس هوایی به ناوگان اورژانس کشور؛ به‌زودی

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور با اشاره به لزوم توسعه ناوگان هوای اورژانس گفت: به زودی 7 پایگاه هوایی به ناوگان هوایی اورژانس اضافه می کنیم که این اقدام می تواند کمک خوبی برای رساندن مصدومین به مراکز درمانی باشد. همچنین بنا داریم داخل پروازها پزشک مستقر کنیم. در عین حال اقداماتی را هم جهت استقرار تجهیزات نوین در آمبولانس ها در دستور کارمان داریم.

گسترش خدمات اورژانس در جاده‌های روستایی

کولیوند در ادامه با بیان اینکه ما در نظر داریم خدماتمان را به جاده‌های روستایی تسری دهیم افزود: در حال حاضر با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت هماهنگی‌های لازم را انجام دادیم تا بتوانیم مراکز بهداشتی را تبدیل به یک پایگاه فوریتهای پزشکی کنیم به طوری که نیروهای اورژانس در آنجا مستقر شوند.

وی ادامه داد: در عین حال یکی از درخواست هایمان این است که مرکز فوریت های پزشکی یک دانشگاه داشته باشد تا خودمات بتوانیم آموزش های لازم را برای تربیت نیروهای جدید ارائه دهیم چراکه اعتقاد داریم برای نیروهای اورژانس علاوه بر آموزش‌های تئوری باید شرایط عملیاتی را نیز ایجاد کرد.

وی همچنین از استخدام حداقل 3800 نفر نیرو در اورژانس پیش بیمارستانی خبر داد و افزود: ما به جد کمبود نیرو را حس می کنیم و باید این معضل را رفع کنیم. در این راستا حاکمیت هم باید به بحث فوریت های پزشکی بها دهد و امیدواریم اورژانس کشور در طرح تحول نظام سلامت رنگ و رونق بیشتری بگیرد.

کولیوند در پایان از هماهنگی اورژانس کشور با نظام روانشناسی کشور خبر داد و گفت: از آنجایی که نیروهای ما با صحنه های دلخراشی مواجه می شوند ممکن است با آسیبهای روحی جدی مواجه باشند بنابراین امیدواریم بتوانیم خدمات روانشناسی را به نیروهایمان ارائه دهیم تا دچار این آسیب ها نشود.

در این مراسم از خانواده شهدای اورژانس کشور و تکنیسن هایی که در ماموریت ها دچار معلولیت شده بودند، قدردانی شد.ایسنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: