شفا آنلاین>سلامت>مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتریهای مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا میبرد.
به گزارش شفا آنلاین،عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با
اشاره به لزوم نگهداری گوشتهای ذبح شده تا 24 ساعت در دمای یخچالی اظهار
داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشتهای ذبح شده باید صورت بگیرد
تا بیماریها و باکتریها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروسهای دامی
در اثر واکنشهای سرد شدن از بین برود.
وی
یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت 24 ساعت و گوشت گاو را به مدت 72
ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماریهای مختلف آن از بین رود.
مدیر
کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان
اینکه نگهداری گوشت های تازه ذبح شده سبب عقیم شدن باکتریهای آن میشود
افزود: در دمای پایین باکتریها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به 8/5 تا
2/ 6 رسیده که در نهایت باکتریهای خطرناک از بین رفته و فرآیند ترد شدن
گوشت بهتر انجام میشود.
عباسی یادآور شد:
نگهداری گوشتهای تازه ذبح شده در یخچال سبب شده باکتری کشنده تب کریمه
کنگو که بین انسان و دام مشترک بوده و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را
دچار مشکل میکند، در دمای پایین محیط از بین رفته و به اصطلاح عقیم
میشود.
وی گفت: ما به مردم توصیه می کنیم در
موقع کشتار طیور از ناظران بهداشت سازمان دامپزشکی کشور برای بالا رفتن
ضریب ایمنی گوشت ذبح شده استفاده کنند.