کد خبر: ۱۲۳۰۲۹
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۵ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 13
شفا آنلاین>سلامت>فشار خون بالا می‌تواند به بسیاری از شرایط پزشکی دیگر از جمله بیماری‌های قلبی، بیماری‌های کلیوی، سکته مغزی و ... نیز دامن بزند.
به گزارش شفا آنلاین، به نقل از eatingwell بسیاری از دستورالعمل‌ها نیز بر پایه تمرکز بر غذاهای حاوی پتاسیم، کلسیم و منیزیوم است. البته علاوه بر این، منابع کم چرب و با پروتئین بالا، غلات کامل و مقادیر زیادی میوه و سیزی را نیز باید در نظر گرفت:


سبزیجات: غذاهای غنی از پتاسیم به کلیه‌ها اجازه می‌دهد مقادیر بیشتری سدیم را از طریق ادرار دفع کنند و همین روند باعث کاهش فشار خون می‌شود. سبزیجات برگ دار مانند کاهو، کلم پیچ، شغلم و اسفناج سرشار از پتاسیم است. برای انتخاب این سبزیجات، نوع تازه آن‌ها را در نظر بگیرید چون نوع یخ زده و کنسروی‌شان، باز هم حاوی مقادیری سدیم است.


انواع توت: این میوه‌ها به ویژه زغال اخته سرشار از فلاونوئیدها هستند که نشان داده شده مصرف آن‌ها به داشتن فشار خون پایین کمک می‌کند. میوه‌های خانواده توت را می‌توان در وعده صبحانه همراه با غلات کامل مصرف کرد.


سیب زمینی: غنی از پتاسیم و منیزیوم است؛ یعنی دو ماده معدنی که به کاهش فشار خون کمک می‌کنند. سیب زمینی همچنین سرشار از فیبر است که و برای داشتن یک رژیم غذایی سالم ضروری است.


چغندر: محققان در میان افراد دارای فشار خون بالایی که آب چغندر نوشیدند، شاهد پیشرفت‌های خوبی در کاهش فشار خون بودند. نیترات موجود در آب چغندر این تأثیر را روی فشار خون دارد.


شیر: بسیاری از رژیم‌های غذایی سالم، تاکید بر استفاده از غذاهای غنی از کلسیم برای کاهش فشار خون دارند. یک گزینه می‌تواند شیر یا ماست کم چرب باشد. مصرف روزانه کلسیم باید 1000 تا 1200 میلی گرم باشد یعنی چیزی حدود 2 تا 3 لیوان شیر. سایر منابع کلسیم عبارت‌اند از پنیر و خانواده کلم.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: