کد خبر: ۱۲۲۷۹۸
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۶ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 11
شفا آنلاین>سلامت>یافته‌های تازه نشان می‌دهند مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 فواید بسیار زیادی دارد.
به گزارش شفا آنلاین،پزشکان معتقدند با مصرف دو وعده ماهی در هفته می‌توان فشار و چربی خون را در وضعیت طبیعی حفظ کرد.

اسیدهای چرب امگا 3 را سه نوع چربی تشکیل می‌دهند:


- اسید آلفا لینولنیک (ALA)، بدن توانایی تولید آن را ندارد و ما باید از طریق تغذیه نیاز بدن را به این ماده تأمین کنیم.
- اسید دوکوزاهگزائنوئیک (DHA)
- اسید ایکوساپنتائنوئیک (EPA)
منابع اسیدهای چربی امگا 3


روغن‌های ماهی‌های زیر سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند:
- قزل آلا
- تون
- سالمون
- شاه ماهی
- ساردین
- خرچنگ تازه
- کوسه
اسید آلفا لینولنیک (ALA) در روغن گیاهی کولزا، سبزیجات برگ سبز، پسته، آجیل و گردو وجود دارد. برخی از مواد غذایی - تخم مرغ، شیر، ماست، نان و ... - با امگا 3 غنی می‌شوند.


مکمل‌های امگا 3
دستور العمل خاصی برای مصرف مکمل‌های امگا 3 وجود ندارد، اما بهترین راه تأمین نیاز بدن به اسیدهای چرب امگا 3 پیروی کردن از رژیم غذایی سرشار از این ماده است.


برخی از مکمل‌های امگا 3 حاوی ویتامین آ نیز هستند، اما میران مصرف روزانه مکمل ویتامین آ بزرگسالان نباید بیش از یک و نیم میلی‌گرم باشد.


زنان باردار باید از مصرف مکمل‌های ویتامین آ بپرهیزند.

برچسب ها: فواید مصرف ، امگا 3 ، تغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: