کد خبر: ۱۲۲۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 11
شفا آنلاین>تغذیه>اشپلِ ماهی حاوی مقدار زیادی از اسیدهای چرب امگا-۳ است، هر ۲۸ گرم از اشپلِ ماهی سالمون حاوی ۱۰۹۶ میلی‌گرم (بیش از یک گرم) از اسیدهای چرب امگا-۳ است.
به گزارش شفا آنلاین،اشپلِ ماهی حاوی مقدار زیادی از اسیدهای چرب امگا-۳ از نوع ایکوزاپنتانوئیک (EPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DPA) است و به‌عنوان یکی از بهترین منابع ویتامین B۱۲ شناخته می‌شود.

اسیدهای چرب امگا-۳ برای عملکرد مطلوب مغز و سلامت قلب حیاتی هستند، و به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کنند. ویتامین B۱۲ نیز نقش مهمی در عملکرد مطلوب مغز دارد و در تبدیل کردن غذا به انرژی، نقش مهمی ایفا می‌کند.

هر ۲۸ گرم از اشپلِ ماهی سالمون حاوی ۱۰۹۶ میلی‌گرم (بیش از یک گرم) از اسیدهای چرب امگا-۳ است که ۴۳۸ میلی‌گرم آن از نوع EPA و ۵۱۴ میلی‌گرم آن از نوع DPA تشکیل می‌شود. اهمیت این میزان از امگا-۳ موجود در اشپل ماهی زمانی بیشتر می‌شود که بدانیم انجمن قلب آمریکا به همه افراد توصیه می‌کند تا روزانه یک گرم امگا-۳ دریافت کنند. علاوه بر این، هر ۲۸ گرم از خاویار ماهی سفید نیز حاوی ۱۵.۸ میکروگرم از ویتامین B۱۲ است که ۲۶۳ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین مهم را برطرف می‌سازد.

تخم ماهی دقیقا مثل تخم مرغ، مقدار زیادی کلسترول دارد. هر ۲۸ گرم از خاویار سیاه دارای ۱۶۵ میلی‌گرم کلسترول است، درحالی که افراد سالم در طول روز نباید بیش از ۳۰۰ میلی‌گرم کلسترول دریافت کنند. رژیم غذایی با کلسترول بالا، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

مشکل دیگر اشپلِ ماهی، سدیم آن است. هر ۲۸ گرم از خاویار سیاه حاوی ۴۲۰ میلی‌گرم سدیم است، درحالی که هیچ فردی نباید روزانه بیشتر از ۲۳۰۰ میلی‌گرم سدیم مصرف کند. به همین دلیل بهتر است که از خاویار ماهی سفید استفاده کنید، چون میزان سدیم در هر ۲۸ گرم آن به ۴۵ میلی‌گرم می‌رسد.
برچسب ها: اشپل ، ماهی ، فواید ، مضرات
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: