علیزاده خاطرنشان کرد: تکمیل و تحویل ۴۰ بیمارستان در طی یک سال در سطح کشور بسیار کار مشکل و سنگینی است به همین دلیل برنامه زمان بندی ویژه ای را طراحی کرده ایم و خوشبختانه تا کنون توانستیم ۷ بیمارستان را به اتمام برسانیم و در حال تجهیز آن ها هستیم که به زودی افتتاح می شوند و مابقی بیمارستان ها در جلسات متعدد زمان بندی شدند که با تخصیص به موقع اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه این برنامه محقق می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در استان مازندران در یک سال گذشته دو بیمارستان بزرگ در شهرستان های چالوس و آمل به بهره برداری رسید و مشغول خدمات رسانی هستند و در حال حاضر ۴ بیمارستان با ظرفیت بیش از هزار تخت در مازندران در حال ساخت است.
وی افزود: بیمارستان جدید بهشهر که در ابتدا ۱۶۰ تخت برای آن در نظر گرفته شده بود با توجه به نیاز شهرستان به ۲۱۷ تخت ارتقا پیدا کرد و با احداث این بیمارستان نیازهای حوزه پزشکی تخصصی شهرستان کاملا تامین می شود که در این بیمارستان ۴ بخش تخصصی داخلی، جراحی، زنان و زایمان و کودکان و نوزادان پیش بینی شده است.
علیزاده گفت: با توجه به وضعیت شهرستان بهشهر که در مسیر شریانی قرار گرفته قطعا خدمت و کمک شایانی به مردم منطقه و مسافران می دهد برای این بیمارستان ۷ اتاق عمل، ۵ اتاق عمل زایمان مجهز به LDR، ۳۰ تخت مراقبت ویژه و ۱۶ تخت اورژانس پیش بینی شده است.
وی یادآور شد: سال گذشته به دلیل مشکلات مالی دولت و کمبود بودجه از ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان که برای تکمیل بیمارستان جدید بهشهر مصوب شده بود فقط ۲۰ درصد معادل ۳ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد که البته پروژه راکد نماند و همچنان فعال و مشغول به کار هستند.
علیزاده خاطرنشان کرد: طبق قانون برنامه و بودجه که صورت گرفته تحویل و بهره برداری از بیمارستان جدید بهشهر در تعهد سال ۹۶ است و در حال حاضر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در جلسه ای که با حضور نماینده شرق مازندران در مجلس و مسئولان شهرستانی و استانی برگزار شد به توافقاتی دست یافتیم که اگر این توافقات عملی شود و نیز ۱۰ میلیارد تومان از سوی وزارت بهداشت تامین شود قطعا این ظرفیت وجود دارد که طبق زمان بندی فشرده و دقیق تا اسفند سال جاری ساخت این بیمارستان به اتمام برسد.