به گزارش شفا آنلاین،دکتر صادق سیف پناهی با اشاره به اینکه با توجه به تخصصی شدن روزافزون علوم، رشتههای علوم توانبخشی نیز از این امر مستثنی نیستند، اظهار داشت: افزایش تخصصی شدن هر رشته علمی علاوه بر محاسن بیشمار آن، منجر به ایجاد فاصله و عدم اطلاع صحیح متخصصین از نوآوریها و خدمات جدید سایر همکاران میشود.
سیف پناهی ادامه داد: دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی همدان با همکاری انجمنهای علمی و اساتید دانشکدههای توانبخشی سراسر کشور طی روزهای 8 و 9 مهر سالجاری همایش توانبخشی ابنسینا را برگزار خواهند کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه ظرفیت رشتههای توانبخشی در کشورمان همچنان ناشناخته است و باید فاصله بین رشتهای و عدم اطلاع صحیح از نوآوریها و خدمات جدید توانبخشی را اصلاح کرد و همچنین کار گروهی را در بین رشتههای توانبخشی پررنگتر کرد، اظهار داشت: برای نخستینبار و به طور سالیانه از تمامی اساتید و بزرگان هر یک از این رشتهها یاری خواسته تا بتوان بر این مشکلات بین رشته ای فائق آمد.
دبیرعلمی همایش علمی توانبخشی ابنسینا گفت: به دلیل گسترده بودن موضوعات توانبخشی قصد داریم در این همایش فقط به حوزه توانبخشی عصبی پرداخته و در سالهای آتی به امید خداوند متعال، سایر حوزههای مرتبط نیز محور همایشها قرار گیرد.
سیف پناهی ادامه داد: برگزاری چنین همایشهایی میتواند منجر به ارتقای سطح خدمات توانبخشی به بیماران در سراسر کشور شود.
دبیر علمی همایش علمی توانبخشی ابنسینا به تشریح محورهای همایش پرداخت و افزود: ضایعات شنیداری-تعادلی، محیطی-مرکزی، کاشت حلزون ، کاردرمانی در اختلالات ذهنی، جسمی و روانی-اجتماعی، اختلالات طیف اتیسم و رشدی-عصبی، بازتوانی شناختی-عصبی، گفتاردرمانی در اختلالات گفتار، زبان، و بلع ،ارتوز و پروتز در اختلالات جسمی و عصبی، فیزیوتراپی در اختلالات جسمی-عصبی، توانبخشی در ابعاد مختلف سلامت، بهبود فعالیت، استقلال فردی، و کیفیت زندگی و توانبخشی در سالمندی محورهای همایش هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پرشکی همدان خواستار توجه بیشتر به رشتههای توانبخشی شد و خاطرنشان کرد: ظرفیت رشتههای توانبخشی در کشور ناشناخته است و باید با استفاده از ابزارهایی چون رسانه و صدا و سیما به تشریح خدمات و توانمندی رشتههای توانبخشی برای درمان و بهبود کیفیت زندگی بپردازیم.