شفا آنلاین>تغذیه>زعفران گلی زیبا و خوشبو است که به علت خواص درمانی بی شمار و هم چنین رنگ زیبا کاربرد های زیادی در مصارف غذایی دارد. به علت دارا بودن بوی خوش و رنگ نارنجی آن در دم کردن چای می توانید از آن استفاده نمایید.
به گزارش شفا آنلاین،چای زعفران
نیز از گذشته تاکنون محبوب خانواده ها بوده است و آن را به همراه لیموی
تازه و یا اندکی عسل مصرف می کرده اند زیرا نوشیدن چای زعفران باعث هضم شدن
غذا می گردد.
زعفران از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم دارد.
استفاده از این دمنوش در دوران بارداری منع مصرف دارد زیرا موجب سقط جنین می شود.
مواد لازم :
- زعفران (به ازای هر نفر) یک چهارم قاشق مرباخوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
برای
تهیه چای زعفران، شما می توانید به چای سیاه که دم میکنید اندکی زعفران
بیفزایید که در این صورت طعم جدید در چای به وجود می آید.
اما اگر که می خواهید دمنوش زعفران را تهیه نمایید :
ابتدا
لازم است که در قوری مقداری زعفران ریخته ، تقریبا یک چهارم یک قاشق مربا
خوری و سپس یک قاسق غذاخوری عسل اضافه کرده و مقداری اب جوش بر روی آن
بریزید و با یک قاشق هم بزنید و وقتی که خوب مخلوط شد میزان اب جوش را زیاد
تر نمایید و به مدت 20 دقیقه بر روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا دم
بکشد.
شما می توانید به جای عسل از نبات و یا شکر نیز استفاده نمایید و میزان آنها را نیز بر حسب سلیقه ی خودتان کم و زیاد کنید .
اگر
می خواهید یک دمنوش زعفران کاملا متفاوت داشته باشید 2 قاشق غذاخوری گلاب
نیز به ان بیفزایید تا یک نوشیدنی صد درصد آرامش بخش شود.
سایر خواص زعفران :
دمنوش زعفران خاصیت اشتها آور داشته و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش تاثیر دارد، همچنین به هضم غذا نیز کمک می کند.
این دمنوش به علت فرح بخش بودن خاصیت ضد اضطراب و ضد افسردگی دارد.
این دمنوش به رفع نفخ معده و هضم غذا کمک می کند.
این دمنوش خون ساز است و موجب تسهیل گردش خون و همچنین کاهش فشار خون می شود.
دمنوش زعفران ادرارآور بوده و کلیه و مثانه را پاک می کند.
این دمنوش به علت وجود آنتی اکسیدان خاصیت ضد سرطان نیز دارد.