اولین ماده خوراکی داده شده به نوزاد باید دارای میزان شیرینی و شوری کم تا متوسط باشد تا از اولویت اولیه او برای غذاهای شیرین جلوگیری کند.
یافته ها نشان می دهد آووکادو از جمله مواد خوراکی منحصربه فردی است که منبع ایده آل کالری برای تامین انرژی بیشتر و رشد نوزاد محسوب می شود.
آووکادو حاوی کمتر از ۱ گرم قند به ازای هر ۰.۰۹ گرم است که میوه ای با کمترین میزان شیرینی تلقی می شود.
بافت نرم و لطیف این میوه می تواند به رشد توانایی نوزاد در جویدن و بلعیدن نیز کمک کند.
محققان توصیه می کنند نوزادان باید مواد خوراکی با میزان انرژی متوسط استفاده کنند که دارای میزان قند کمی بوده و غنی از چندین ماده مغذی نیز باشد.
همچنین آووکادو غنی از مواد مغذی برای رشد نظیر فولات، ویتامین E، و لوتین است.
محققان دریافتند آووکادو به شکل قابل توجهی به افزایش جذب ویتامین های محلول در آب کمک می کند.