آب سرد مسبب گرفتگی رگهای قلب و بالا رفتن خطر سکته است.
شفاآنلاین:سلامت>خوردن آب سرد بعد از غذا، مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کردهاید را سفت و روند هضم غذا را کند میکند.آب سرد مسبب گرفتگی رگهای قلب و بالا رفتن خطر سکته است
به گزارش شفا آنلاین:.
بهترین وقت نوشیدن آب زمانی است که عطش وجود دارد؛ یعنی غذا هضم اولیه خود را در معده گذرانده و برای عبور از معده و داخل شدن در عروق برای جذب به سمت کبد نیاز به رقیق شدن دارد بنابراین بسته به نوع غذا، حدود یک و نیم الی دو ساعت بعد از غذا، بهترین زمان برای دریافت آب است. در این زمان هم باید آب به اعتدال خورده شود و از مصرف یکباره حجم زیادی آب و مایعات دیگر پرهیز کرد.
قابل مشاهده دردسکتاب