کد خبر: ۱۱۶۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - 2016July 24
شفا آنلاین>اجتماعی>رئیس قدیمی‌ترین دانشگاه‌ پزشکی با روایت کنکور فرزندش عنوان کرد: کنکور نیازمند آسیب شناسی جدی است، چرا این تعداد در چنین رقابتی شرکت می‌کنند و چه منابعی صرف این کار می‌شود و ناکامی‌های جمع بزرگی که نمی‌توانند به خواسته خود برسند چه عوارضی دارد.
به گزارش شفا آنلاین،علی جعفریان ــ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران براساس شیوه مدیریتی که دارد، پایان هر ماه گزارشی ولو مختصر ولی مفید، از اقدامات مدیریتی خود ارائه می‌دهد، بر این اساس با پایان تیرماه سال 95 این جراح کبد که امروز در منصب ریاست قدیمی‌ترین دانشگاه‌ پزشکی کشور تکیه زده است، در بخش حواشی گزارش خود خطاب به همکاران و دانشجویان عنوان کرده است: امسال اولین تجربه فرزند کنکوری داشتن برای من بود. در یکی دو ماه نزدیک آزمون هم فشاری که به دانش آموزان سال آخر می‌آید را حس کردم و هم صحنه‌های جالبی از غم و شادی را در روز برگزاری آزمون سراسری دیدم.

اینکه یک آزمون این مقدار برای دانش آموزان ما تعیین کننده باشد و مدارس از سال‌ها قبل مجبور باشند برای این آزمون دانش آموزان را آماده کنند به نظر من نیازمند یک آسیب شناسی جدی است. به‌خصوص اگر در نظر بگیریم که حدود 800هزار نفر در آزمون سراسری شرکت می‌کنند و تعداد صندلی‌های دانشگاهی بیشتر از این تعداد است.

در واقع رقابت اصلی برای تعداد محدودی جایگاه مورد توجه تعداد زیادی از داوطلبان است. در گروه تجربی شاید این رقابت بین 5 هزار رتبه برتر و قسمت اصلی آن بین 2 هزار نفر اول باشد.

فکر می‌کنم باید برای این سؤال جوابی پیدا کرد که چرا 400هزار نفر در چنین رقابتی شرکت می‌کنند و چه منابعی صرف این کار می‌شود و ناکامی‌های جمع بزرگی که نمی‌توانند به خواسته خود برسند چه عوارضی دارد.

قانون حذف آزمون سراسری و الزامات اجرایی آن در سال‌های آینده اگر به درستی اجرا شود شاید بتواند تا حدودی این معضل اجتماعی را حل کند و البته باید صبر کرد و روند این کار را دید.

روش‌های نیمه متمرکز یا غیر متمرکز شاید بخشی از این مشکل را حل کنند و باعث شود داوطلبان به دانشگاه‌هایی مراجعه کنند که احتمال پذیرش در آنها بیشتر است.

برچسب ها: پزشکی ، کنکور ، مدیریتی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: