کد خبر: ۱۱۶۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۵ - 2016July 21
شفا آنلاین>سلامت>اسیدهای چرب امگا3 باید در رژیم غذایی هر فردی قرار بگیرد، زیرا بدن ما نمی‌تواند این اسیدهای چرب را تولید کند.

به گزارش شفا آنلاین،اسید چرب امگا 3 می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش دهد. تنها انواع خاصی از غذاها حاوی اسید چرب امگا3 است بنابراین اگر در رژیم غذایی خود، مقادیر کافی از این اسیدهای چرب نداشته باشید، ممکن است به مصرف مکمل‌های آن روی بیاورید.

روغن ماهی و ماهی، اصلی‌ترین منابع اسیدهای چرب امگا 3 هستند. ماهی سالمون، تن ماهی و ساردین، موادی است که امگا3 بالایی دارد.

منابع گیاهی از اسیدهای چرب امگا3 را آلفا لینولنیک اسید می‌نامند. این منابع شامل روغن بذر کتان، گردو، روغن گردو، دانه چیا، روغن کانولا و روغن سویاست.

تخم مرغ‌های غنی شده با امگا 3 موجود در بازار. اگر حداقل 99 گرم از ماهی‌های غنی از امگا 3 را به صورت هفتگی مصرف کنید و از غذاهای گیاهی حاوی امگا3 بهره‌مند ‌شوید، نیازی به مصرف مکمل نخواهید داشت.

برچسب ها: امگا ، مزمن ، روغن
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: