این شتابدهنده با بهرهمندی از مربیان مطرح در این حوزه که از اساتید بنام زیست فناوری هستند، در طول دوره شتابدهی مشاوره لازم را در اختیار تیمهای منتخب قرار میدهد.
تأمین زیرساخت آزمایشگاه مورد نیاز، آموزشهای فنی و تجاریسازی و تأمین منابع سرمایهگذاری در استارتاپها از دیگر خدماتی است که شتابدهنده در اختیار استارتاپها میگذارد.
در انتهای دورههای شتابدهی، استارتاپها باید با مکانیزمهای مختلفی مثل فروش نهایی محصول و یا سرمایهگذاری مشترک، گام مناسب بعدی را بردارند و همچنین استارتاپها از امکان ارائه و معرفی محصول به سرمایهگذاران که غالبا شرکتهای تولیدکننده محصولات زیستفناوری پزشکی هستند، برخوردار خواهند بود.
در اولین دوره شتابدهی شتابدهنده پرسیس، تعداد 8 شرکت نوپای مورد حمایت ستاد توسعه زیست فناوری، مشغول به کار خواهند شد و فراخوانهای مربوط به دورههای آتی شتابدهی، توسط شتابدهنده اعلام خواهد شد.
بر اساس این گزارش، تاکنون 8 شتابدهنده مجوز عضویت در مرکز شتابدهی نوآوری را اخذ کردهاند که به ترتیب عبارت از آواتک، دیموند، آیچیتا، آفرینشگاه شزان، امید، آواگیمز، یاس و تریگآپ هستند. این شتابدهندههای نوآوری از استارتاپهای فناورانه در حوزههای عمومی فناوری اطلاعات، سرگرمی، فناوریهای همگرای شناختی، زیستی، اطلاعات و نانو، محصولات فرهنگی، بازیسازی الکترونیک و مکاترونیک حمایت میکنند.